Saikulla tapahtuu helmikuussa

Saikulla tapahtuu helmikuussa12.2. TALVIRIEHA 2014 Klo 16.00 alkaen kulkee bussi välillä opiskelijatalo Saikku ja Ruosniemen laskettelukeskus. Varpaat saa sulatettua Saikulla heti kun sauna lämpiää, eli klo 17.00 alkaen. Bussikyyti lakkaa kulkemasta...

Saikulla tapahtuu helmikuussa

12.2. TALVIRIEHA 2014

Klo 16.00 alkaen kulkee bussi välillä opiskelijatalo Saikku ja Ruosniemen laskettelukeskus. Varpaat saa sulatettua Saikulla heti kun sauna lämpiää, eli  klo 17.00 alkaen. Bussikyyti lakkaa kulkemasta Ruosniemestä klo 19.00. SAMMAKKO tarjoaa kuljetuksen, grillimakkaraa ja jälkilöylyt Saikulla, ihan Ilmaiseksi!

TALVIRIEHA


12.2. AFTER SKI

Legendaariset After Ski -bileet takaavat kiprakkaan talvi-illan tunnelman kaupungin sykkeessä. On siis aika laittaa kunnon skimbakuteet niskaan ja täyttää Saikku minttukaakaon kuumalla menolla! Biletä vaikka hiihtäen tai pulkassa vetäen, sillä nyt on tyyli vapaa! Klo 20. Vapaa pääsy.


AFTERSKI


13.2. RAVINTELIVALISTUSILTAMAT

Aiheena Gilles Deleuzen ajattelu. Luennoitsijana Kaisa Kortekallio.
Alkaen klo 19.00. Vapaa pääsy.

Ravintelivalistusiltamat


14.2. YSTÄVÄNPÄIVÄKUKU

Eli tuttavallisemmin Kuku! Älä jää yksin vaan laitetaan yhdessä suut makeaks. Tarjolla on 20 ensimmäiselle vaaleanpunaisella kermavaahdolla koristeltuja laskiaispullia! SAMMAKKO tarjoaa jokaiselle myös ilmasen sisäänpääsylipun Cabarettiin. Klo 18:sta eteenpäin.


YSTÄVÄNPÄIVÄKUKU