Satakunnan korkeakoulusäätiön kevään 2017 yleinen apurahahaku 31.3. asti

Satakunnan korkeakoulusäätiö myöntää vuosittain yleisiä apurahoja Satakunnassa tehtäviin Porin yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön tieteenaloihin liittyviin jatko-opintoihin ja tutkimustöihin, lähinnä...

Satakunnan korkeakoulusäätiö myöntää vuosittain yleisiä apurahoja Satakunnassa tehtäviin Porin yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön tieteenaloihin liittyviin jatko-opintoihin ja tutkimustöihin, lähinnä väitöskirjatöihin, sekä tutkimusohjelmiin ja -hankkeisiin.

Satakunnan korkeakoulusäätiön vuoden 2017 yleistä apurahaa koskevat hakemukset on laadittava säätiön hakemuslomakkeelle, joka tulee palauttaa 31.3.2017 mennessä osoitteella Satakunnan korkeakoulusäätiö, PL 181, 28101 Pori. Huom! Käytäthän hakiessasi yleisten apurahojen hakulomaketta. Myöhästyneitä, sähköpostilla lähetettyjä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Apurahat jaetaan toukokuussa 2017.

Yritykset ja yhteisöt voivat tehdä säätiölle lahjoituksia, joka on edullinen tapa rahoittaa mm. opinnäytetöiden tekemistä. Apuraha on saajalleen verovapaa ja lahjoituksen voi yritys vähentää verotuksessaan.

Apurahahakemus- ja lahjakirjalomakkeet löytyvät Satakunnan korkeakoulusäätiön sivuilta.


Lisätietoja:
Porin yliopistokeskuksen johtaja Jari Multisilta, puh. 040 826 2910, jari.multisilta@ucpori.fi