Satakunnan korkeakoulusäätiön vuoden 2014 apurahat haettavana

Satakunnan korkeakoulusäätiön vuoden 2014 apurahat haettavanaSäätiö julistaa haettavaksi apurahoja Satakunnassa tehtäviin Porin yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön tieteenaloihin liittyviin jatko-opintoihin...

Satakunnan korkeakoulusäätiön vuoden 2014 apurahat haettavana

Säätiö julistaa haettavaksi apurahoja Satakunnassa tehtäviin Porin yliopistokeskuksen ja Turun yliopiston opettajankoulutuslaitoksen Rauman yksikön tieteenaloihin liittyviin jatko-opintoihin ja tutkimustöihin, lähinnä väitöskirjatöihin, sekä tutkimusohjelmiin ja –hankkeisiin.

Hakemukset, jotka on laadittava säätiön hakemuslomakkeelle, palautetaan 24.3.2014 mennessä osoitteella Satakunnan korkeakoulusäätiö, PL 181, 28101 Pori.

Hakemuslomakkeen voi tulostaa säätiön nettisivuilta www.korkeakoulusaatio.fi. Myöhästyneitä, sähköpostilla lähetettyjä tai puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.
Apurahat jaetaan toukokuussa 2014.

Lisätietoja:
Asiamies Satu Järvenpää, puh. 044 550 4200 satu.jarvenpaa(at)korkeakoulusaatio.fi

Vuonna 1990 perustetun Satakunnan korkeakoulusäätiön tarkoituksena on tukea yliopistollista koulutusta sekä korkeakouluopetuksen ja tieteellisen tutkimustyön kehittämistä Satakunnassa.
www.korkeakoulusaatio.fi