Sukupolvien Kimble -kysely

On tullut aika muistella lisää Kimblen peluuhetkiä!Seuraava kysely on jatkoa Lilli Sihvosen vuonna 2015 teettämälle Kimble-kyselylle.Kysely liittyy Sihvosen tekeillä olevaan väitöskirjatyöhön uudelleen ilmestyvistä klassisista kulttuurituotteista ja...

Kimble

On tullut aika muistella lisää Kimblen peluuhetkiä!

Seuraava kysely on jatkoa Lilli Sihvosen vuonna 2015 teettämälle Kimble-kyselylle.
Kysely liittyy Sihvosen tekeillä olevaan väitöskirjatyöhön uudelleen ilmestyvistä klassisista kulttuurituotteista ja niiden siirtymisestä sukupolvelta toiselle. Tutkimuksen esimerkkituotteena on Tactic Games Oy:n vuonna 1967 julkaistu Kimble-lautapeli. Kyselyn tavoitteena on saavuttaa käsitys Kimblestä sukupolvia yhdistävänä tuotteena ja kerätä ikimuistoisimmat Kimblen peluuhetket.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yksi Kimblen 50-vuotisjuhlaversio sekä muutamia lohdutuspalkintoja. Kyselyyn vastaaminen vie arviolta noin 10-30 minuuttia, mutta innokkaamalta kirjoittajalta voi vierähtää pidempikin aika.
Tutkimuksen kannalta on tärkeää, että vastaajajoukko on mahdollisimman monipuolinen. Vastaaminen ei edellytä aktiivista Kimblen pelaamista tai tuntemusta.

Vastaa kyselyyn

Lisätiedot:
Lilli Sihvonen
tohtorikoulutettava
digitaalinen kulttuuri
Turun yliopisto
Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma
puh. 050 329 0352 (ma-pe klo 12.00–15.00)
sähköposti: ltmsih@utu.fi

Linkki kyselyyn