SYL hakee sosiaalipoliittisen sihteerin sijaista

SYL hakee sosiaalipoliittisen sihteerin sijaistaSYL hakee palvelukseensa SOSIAALIPOLIITTISEN SIHTEERIN OPINTOVAPAAN SIJAISTA 17.2.2014 tai sopimuksen mukaan alkavaan, noin 3 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Sosiaalipoliittisen sihteerin...

SYL hakee sosiaalipoliittisen sihteerin sijaista

SYL hakee palvelukseensa SOSIAALIPOLIITTISEN SIHTEERIN OPINTOVAPAAN SIJAISTA 17.2.2014 tai sopimuksen mukaan alkavaan, noin 3 kuukauden määräaikaiseen
työsuhteeseen.

Sosiaalipoliittisen sihteerin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu erityisesti vastata opiskelijan toimeentuloon liittyvien asioiden valmistelusta, hallituksen päätösten toimeenpanosta sekä liiton edustamista ja yhteydenpidosta liiton jäsenjärjestöihin näissä asioissa. Tehtävä on itsenäinen asiantuntijatyö, joka sisältää poliittista vaikuttamista, järjestösuhteiden ylläpitoa, asioiden taustavalmistelua ja toteuttamista sekä laajakantoista perehtymistä monimutkaisiin asiakokonaisuuksiin.
 
Valittavalta henkilöltä edellytetään korkeakouluopintoja, perehtyneisyyttä opiskelijoiden toimeentuloon liittyviin sekä muihin opintososiaalisiin kysymyksiin, suomalaisen ja eurooppalaisen koulutusjärjestelmän tuntemusta, hyvää suomen kielen taitoa, hyviä kirjallisen ja suullisen viestinnän taitoja sekä valmiutta oma-aloitteiseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Ruotsin ja englannin kielten taito, kokemus ylioppilaskuntakentästä ja järjestötoiminnasta sekä ymmärrys suomalaisesta sosiaaliturvasta ovat eduksi tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

SYL tarjoaa työntekijälle nuorekkaan työympäristön, erittäin hyvät työsuhteen edut sekä mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtävänkuvan.

Toimesta maksetaan palkkaluokan SYL 4 (tällä hetkellä 2439 €/kk) mukaista palkkaa mahdollisine kokemus- ja koulutuslisineen. Hallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset on toimitettava Suomen ylioppilaskuntien liittoon sähköpostitse osoitteeseen hakemukset(at)syl.fi to 12.12.2013 klo 12.00 mennessä. Haastattelut järjestetään ma 16.12. Helsingissä. Tehtävään sovelletaan koeaikaa, joka on puolet työsuhteen kestosta.
 
SYL korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia sekä mies- että naispuolisia hakijoita.

Lisätietoja:

Pääsihteeri Juha Töyrylä
juha.toyryla(at)syl.fi, 041 515 2229

Sosiaalipoliittinen sihteeri Soile Koriseva
soile.koriseva(at)syl.fi, 041 515 2223

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry
Lapinrinne 2
00180 Helsinki
www.syl.fi