Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikön hakijamäärä kasvoi edelleen

Porin maisteriohjelma oli jälleen suosituin TTY:n maisterihaun kohteista. Juuri päättyneessä korkeakoulujen kevään yhteishaussa Porin johtamisen ja tietotekniikan maisteriohjelmaan haki yhteensä 188, joista 151 oli ensisijaisia hakijoita. Edellisvuonna...

Porin maisteriohjelma oli jälleen suosituin TTY:n maisterihaun kohteista. Juuri päättyneessä korkeakoulujen kevään yhteishaussa Porin johtamisen ja tietotekniikan maisteriohjelmaan haki yhteensä 188, joista 151 oli ensisijaisia hakijoita. Edellisvuonna ensisijaisia hakijoita oli 138.

Tämän vuoden markkinointikampanjassa keskityttiin opiskelijoiden kokemuksiin. Lukuvuoden aikana kolme opiskelijaa kertoi opiskelustaan TTY Porissa. Kampanjavideoissa päästiin syvemmälle työn ohessa opiskelevien mietteisiin.

- Tutkinto-ohjelman uudistus tiiviisti johtamista ja tietotekniikkaa integroivaksi perustuu tunnistettuihin työelämän tarpeisiin. Tutkinto-ohjelman uniikki sisältö ja joustavat oppimista tukevat toteutustavat soveltuvat erityisesti työn ohessa opiskeleville, toteaa koulutusvaradekaani Marko Seppänen.

Kokonaisuudessaan Tampereen teknillisen yliopiston diplomi-insinöörin ja arkkitehtuurin hakukohteisiin hakeneiden määrä nousi korkeakoulujen kevään yhteishaussa 18 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Maisterihaun hakijamäärät nousivat niin ikään 14 prosenttia.

Lisätiedot:
Professori, tutkinto-ohjelman vastaava
Marko Seppänen
p. 040 588 4080

Tiedote: Tampereen teknillisen yliopiston hakijamäärä kasvoi 18 prosenttia (7.4.2017)