TEUVO-hanke järjestää Allianssit teollisuudessa -workshopin 7.-8.3.

Teollisuuden uudistumis- ja kilpailukyky - uudet liiketoimintamallit verkostoissa (TEUVO) -hanke järjestää ALLIANSSIT TEOLLISUUDESSA -WORKSHOPIN Raumalla 7. - 8.3.2018. Workshop on tarkoitettu allianssimallista ja integroidusta projektitoteutuksesta...

Teollisuuden uudistumis- ja kilpailukyky - uudet liiketoimintamallit verkostoissa (TEUVO) -hanke järjestää ALLIANSSIT TEOLLISUUDESSA -WORKSHOPIN Raumalla 7. - 8.3.2018. Workshop on tarkoitettu allianssimallista ja integroidusta projektitoteutuksesta kiinnostuneille, erityisesti teollisuuden toimijoille.

Allianssimallin tarkoituksena on mahdollistaa entistä toimivampi yhteistyö hanketta toteuttavien tahojen ja tilaajan välillä. Tavoitteena on hankkeen sujuvampi toteutus, aikatauluissa pysyminen, kustannussäästöt sekä kaikkien osapuolten parempi tyytyväisyys toteutukseen ja lopputulokseen.

Allianssimalli ja integroidut projektitoimitukset ovat rantautuneet Suomeen Australiasta ja USA:sta, ja niitä käytetään varsinkin julkisissa rakennushankkeissa. Kotimaassa hyviä kokemuksia allianssimallista on saatu jo useista rakennushankkeista kuten esimerkiksi Tampereen rantatunnelihankkeesta, Suomenlinnan tunnelin korjaushankkeesta ja sairaaloiden rakennushankkeista, mutta allianssimallia on sovellettu myös mm. Tesoman hyvinvointikeskuksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa.

7. – 8.3. järjestettävässä ALLIANSSIT TEOLLISUUDESSA -workshopissa tutustutaan allianssi- ja IPT-malleihin sekä niissä käytettäviin toimintatapoihin ja -malleihin, kuten lean- ja tahtituotantoon, Big room -toimintamalliin ja jatkuvaan parantamiseen. Aiheeseen pureudutaan käytännön tapausten kautta ja ryhmätöitä ja simulointia hyödyntäen, ja mallien soveltamista pohditaan erityisesti meriteollisuudessa. Workshopin vetäjät ovat Lauri Merikallio ja Aleksi Heinonen allianssi- ja IPT-hankkeisiin erikoistuneesta Vison Oy:stä.

Workshopin järjestää Teollisuuden uudistumis- ja kilpailukyky - uudet liiketoimintamallit verkostoissa (TEUVO) -hanke, jonka toteuttavat Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Tampereen teknillisen yliopiston Porin yksikkö. Hankkeen tavoitteena on yritysverkostojen liiketoimintamallien kehittäminen, Satakunnan älykkään erikoistumisen tilastollisen tietojärjestelmän kehittäminen sekä hanketoteuttajien, yritysten ja muiden alueellisten toimijoiden välisen yhteistyön vahvistaminen. TEUVO-hanketta rahoittajaa Satakuntaliitto (EAKR).

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Riikka Franzén, riikka.franzen@utu.fi, p. 050 347 0638.