Tiedote Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille: Muutos sähköavainkäytäntöön

Porin yliopistokeskuksen päätoimiset opiskelijat saavat tarvittaessa käyttöönsä henkilökohtaisen sähköavaimen eli ns. läpyskän. Avain on voimassa lukuvuoden kerrallaan. Aiemmasta poiketen jatkossa opinto-oikeuden jatkuessa pitää myös vuosittain anoa...

Porin yliopistokeskuksen päätoimiset opiskelijat saavat tarvittaessa käyttöönsä henkilökohtaisen sähköavaimen eli ns. läpyskän. Avain on voimassa lukuvuoden kerrallaan. Aiemmasta poiketen jatkossa opinto-oikeuden jatkuessa pitää myös vuosittain anoa sähköavaimelleen lisäaikaa erillisellä lomakkeella. Samassa yhteydessä luovutaan aiemmin käytössä olleesta panttimaksukäytännöstä.
 
Opiskelijoiden, jotka ovat aikoinaan maksaneet sähköavaimestaan pantin, tulee palauttaa sähköavain palvelukeskukseen 30.4.2016 mennessä tai anoa sähköavaimelle lisäaikaa (Jatkossa sähköavaimesta ei siis peritä erillistä panttimaksua. Palauttamattomista/hukatuista avaimista peritään uuden käytännön ja opiskelijan kanssa solmittavan sopimuksen mukaisesti erillinen käsittelymaksu voimassa olevan hinnaston mukaisesti).

Opiskelijoita koskevat toimenpiteet:

1. Läsnä-/ poissaolevat opiskelijat

SÄHKÖAVAIMEN UUSIMINEN

ennen syksyä 2015 aloittaneetVarmistaaksesi sähköavaimen voimassaolon lukuvuotena 2016–2017
1.    Täytä oheinen lomake (ja lähetä)
2.    Lähettämisen jälkeen tule allekirjoittamaan lomake Palvelukeskukseen viimeistään 30.4.2016 mennessä. Samassa yhteydessä saat aiemmin maksamasi panttimaksun takaisinsyksyn 2015 jälkeen aloittaneetVarmistaaksesi sähköavaimen voimassaolon seuraavana lukuvuotena
1.    Täytä lomake ucpori.fi/kulkuohje -sivulta (lomake avoinna vuosittain 1.4. alkaen)
2.    ei vaadi muita toimenpiteitä

SÄHKÖAVAIMEN PALAUTTAMINEN

Mikäli opinto-oikeutesi on päättymässä tai avaimelle muuten ei ole käyttöä, palautathan sähköavaimesi Palvelukeskukseen!huom! Jos olet aloittanut opiskelusi ennen syksyä 2015 (maksanut panttimaksun), saat avaimen palauttamisen yhteydessä maksamasi panttimaksun takaisin.

2. Opintonsa päättäneet/valmistuneet opiskelijat

Huomioithan, että sähköavaimen voimassaolo päättyy opintojen päättymisen yhteydessä ja sähköavain tulee palauttaa opintojen päättymisen jälkeen. Mikäli et kuitenkaan vielä ole palauttanut avaintasi, tulee avain palauttaa viimeistään 30.4.2016 mennessä. Avaimen palautuksen yhteydessä saat myös aiemmin maksamasi panttimaksun takaisin. Panttimaksuja ei palauteta 30.4.2016 jälkeen.

Avaimen palauttaminen

Sähköavain palautetaan henkilökohtaisesti (tai valtakirjalla) Porin yliopistokeskuksen neuvontaan/palvelukeskukseen. Varmistathan palvelukeskuksen aukioloajat ucpori.fi –sivuilta.

Avain sähköiseen tenttitilaan

Sähköiset tentit Porin yliopistokeskuksessa tehdään kaikkien yksiköiden yhteisessä tenttitilassa (lk.123). Tenttitilaan pääset henkilökohtaisella sähköavaimella. Mikäli käytössäsi ei ole omaa sähköistä avainta, laina-avaimen saat kuitattua henkilöllisyystodistuksella Palvelukeskuksesta (1.krs pääaulan info/neuvonta).

Lue myös: www.ucpori.fi/kulkuohje
Lisätietoja: http://www.ucpori.fi/palvelukeskus-yhteystiedot