TTY:n täydennyskoulutusten yhdistyminen vahvistaa koulutustarjontaa

Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutusyksiköt Edupoint ja Edutech yhdistyvät hallinnollisesti. Yrityksille uudistus näkyy muun muassa siten, että myös Edutechin tarjonta tulee olemaan laajemmin Satakunnan yritysten hyödynnettävissä. Edupoint...

Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutusyksiköt Edupoint ja Edutech yhdistyvät hallinnollisesti. Yrityksille uudistus näkyy muun muassa siten, että myös Edutechin tarjonta tulee olemaan laajemmin Satakunnan yritysten hyödynnettävissä. Edupoint säilyttää paikalliset vahvuutensa ja menestyvät koulutustuotteensa.

– Edupointin nimi ja brändi säilyvät, samoin luonnollisesti TTY:n täydennyskoulutustoiminta Porissa ja laajemmin Satakunnassa. Edupoint toimii edelleen paikan päällä Porin yliopistokeskuksen tiloissa, lähellä asiakkaitaan. Myös Porin EMBA- ja JOKO-ohjelmat säilyvät, kertoo TTY:n Porin laitoksen johtaja Tarmo Lipping.

Edupointin ja Edutechin yhdistyminen on osa Tampereen teknillisen yliopiston rakennemuutosta. Yritysten kannalta vahvistuva yhteistyö merkitsee uusia yhteisiä avauksia ja entistä monipuolisempaa koulutustarjontaa.

Tästä Edupointin nettisivuille.

 

Tulevia lyhyitä yliopistollisia täydennyskoulutuksia Porissa mm.

Hankalat esimiestilanteet / vuorovaikutus ja viestintä muutostilanteissa 18.11.2016Talouden suunnittelu ja ohjaus 14.-15.2. ja 1.3.2017Esimies organisaation kehittäjänä ja uudistajana 23.3.2017Työlainsäädäntö 24.3.2017