Turun yliopiston Vuoden opettaja 2014 kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä

Turun yliopiston Vuoden opettaja 2014 kauppakorkeakoulun Porin yksiköstäTurun yliopiston avajaispäivänä 4.9.2014 Vuoden opettajaksi 2014 valittiin yliopistonlehtori Harri Virolainen Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä. Vuoden opintojakso ja...

Turun yliopiston Vuoden opettaja 2014 kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä

Turun yliopiston avajaispäivänä 4.9.2014 Vuoden opettajaksi 2014 valittiin yliopistonlehtori Harri Virolainen Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä. Vuoden opintojakso ja opettaja nimetään yliopistoyhteisön tekemien ehdotusten pohjalta. 

Perusteluissa todetaan seuraavasti:

Turun yliopiston Porin yksikön johtamisen yliopistonlehtori Harri Virolainen on pidetty ja arvostettu opettaja niin opiskelijoiden kuin henkilökunnankin keskuudessa. Hän sai ylivoimaisesti eniten esityksiä Vuoden opettajaksi tänä vuonna. Opiskelijoiden puolelta Virolaisen opetustyyliä pidetään vuorovaikutteisena, innovatiivisena ja palautetta hyvin hyödyntävänä. Henkilökunnan puolesta kehutaan hänen osallistumistaan niin opetuksen kehittämiseen kuin koko työyhteisön kehittämiseen hyvinvointityöhön osallistumalla sekä kannustamalla kollegoita kehittämään myös omaa osaamistaan.

Hän tekee runsaasti yhteistyötä sekä yliopiston ulkopuolisten tahojen kanssa että omien opiskelijoidensa kanssa muun muassa julkaisemalla artikkeleita opiskelijoidensa kanssa. Häntä kehutaan myös hänen oppikirjajulkaisuistaan sekä tutkimusalansa yhdistämisestä opetuksen käytäntöön.