UCPori mukana Koko Suomi tanssii -videolla

Suomi100-juhlavuoden kunniaksi on laitettu liikkeelle Koko Suomi tanssii -haaste. http://www.suomitanssii.fi/ Helsingin kaupunki haastoi muut kaupungit mukaan ja Pori päätti tarttua haasteeseen ja haastoi edelleen mm. yliopistokeskuksen.Tanssi...

Suomi100-juhlavuoden kunniaksi on laitettu liikkeelle Koko Suomi tanssii -haaste. http://www.suomitanssii.fi/

Helsingin kaupunki haastoi muut kaupungit mukaan ja Pori päätti tarttua haasteeseen ja haastoi edelleen mm. yliopistokeskuksen.

Tanssi videoidaan ja yliopistokeskus on innolla mukana ja näkymässä!

Videon kuvausaika on pe 25.8. klo 13.

Tanssiksi on valikoitunut kuudesta vaihtoehdosta street dance. Musiikkina on Elastisen ja Anna Puun Kesä ’99. Koreografian opetusvideo löytyy täältä: http://www.suomitanssii.fi/tanssilaji/katutanssi/

Koreografiaa voi opetella halutessaan etukäteen. Mukana kuvauksissa on myös opettaja, joka näyttää edelle ja häntä voi liikkeissä seurata.

Mitä enemmän porukkaa videolle saadaan, sen parempi.

Jos siis koet, että tanssi ei irtoa, tule kuitenkin paikalle vähintään vilkuttamaan! Kaikkien yliopistokeskuksen työntekijöiden ja opiskelijoiden osallistuminen on enemmän kuin toivottavaa.

Videolla hyödynnetään syksyllä alkavan city-linjan reittiä eli Porin tanssi ja kuvaukset keskittyvät sen ympärille. City-linja kulkee yliopistokeskuksen ohi.

Videon kuvaaminen alkaa yliopistokeskuksen kulmalta ja siirtyy Puuvillaan.