Uusi yrityksille suunnattu think tank -yhteisö aloittaa toimintansa

Uusi yrityksille suunnattu think tank -yhteisö aloittaa toimintansa BuzzBusineksen tavoitteena on tukea yrityksiä tilanteissa, joissa nykyiset strategiat eivät enää toimi ja tarvitaan liiketoiminta- ja tutkimusosaamista tulevaisuuden kilpailukyvyn...

Uusi yrityksille suunnattu think tank -yhteisö aloittaa toimintansa

BuzzBusineksen tavoitteena on tukea yrityksiä tilanteissa, joissa nykyiset strategiat eivät enää toimi ja tarvitaan liiketoiminta- ja tutkimusosaamista tulevaisuuden kilpailukyvyn turvaamiseksi. Erityisesti BuzzBusiness voi auttaa haastavissa muutostilanteissa sekä strategisissa henkilöstöhallinnan ja johtamisen kysymyksissä.
Huolellisesti valmistelluissa sparraustilanteissa hyödynnetään uudenlaista ajattelua sekä asiakkaidemme yhteistyöstä ja ideoinnista syntyviä synergiaetuja. Tarjolla on apua myös yksittäisten yritysten liiketoiminnan kehittämiseen.

- Työssämme olemme huomanneet, että vastaus yritysten ongelmiin löytyy usein läheltä: mitä paremmin ymmärrämme asiakkaitamme, sitä paremmin pystymme muokkaamaan omia palvelujamme. Uskomme, että parhaaseen lopputulokseen päästään, kun asioita tehdään yhdessä – yhdistämällä tutkimusta ja vahvaa liiketoimintaosaamista asiakkaidemme näkemyksiin”, sanoo Prizztechin kehittämisjohtaja Minna Nore.

Toukokuussa 2014 toimintansa starttaava BuzzBusiness työskentelee muun muassa kokeiluiden, tapahtumien ja kehitysohjelmien avulla.


Lisätietoa:

Prizztechin kehittämisjohtaja Minna Nore, 044 710 5364, minna.nore(At)prizz.fi

Satakunnan ammattikorkeakoulun johtamisen yliopettaja Mari Suvanto, 044 710 3820, mari.suvanto(at)samk.fi

Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön professori Ulla Hytti, 040 540 9112, ulla.hytti(at)utu.fi