Vastaa kyselyyn ja voita 50€ lahjakortti!

Vanha Kehräämö -rakennukselle ollaan hakemassa LEED-ympäristösertifikaattia. Osana kiinteistön kehitystoimenpiteitä selvitämme kiinteistön käyttäjien työ- ja opiskelumatkatapoja.

LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) on amerikkalainen kiinteistöjen ympäristöluokitusjärjestelmä. LEED pisteyttää kiinteistön ympäristönäkökohdat viidessä eri kategoriassa: Kestävä maankäyttö, Veden ja Energian kulutus, Materiaalit ja hankinnat sekä Sisäympäristön laatu. Puuvillan kauppakeskusrakennukselle on jo myönnetty LEED-sertifiointi.

Kyselyssä kysytään matkatapojasi viiden viimeisimmän päivän ajalta ja kyselyn voi tulla täyttämään Pointerin toimistoon koska tahansa. Jättämällä yhteystietosi kyselylomakkeeseen osallistut myös 50 € arvoisen lahjakortin arvontaan! Lahjakortti on Puuvillan Citymarkettiin.

Kuinka olet tehnyt matkasi rakennukseen viiden viimeisen päivän aikana?
Valitse seuraavista vaihtoehdoista matkaasi parhaiten kuvaava vaihtoehto viiden edellisen päivän osalta vastauspäivä mukaan luettuna. Valitse vaihtoehdoista se, joka vastaa yli 50 % matkastasi.

Huom1. Esimerkki: Matka kotiosoitteesta henkilöautolla tai polkupyörällä liityntäpysäköintiin, 2 km. Matka joukkoliikennevälineellä työpaikalle, 10 km. Yli 50 % työmatkasta on tällöin kuljettu joukkoliikennevälineellä.
Huom2. Jos valitsit ”yksin autolla”, täydennä autosi tiedot. Tietojen perusteella määritellään auton aiheuttamat päästöt.