Verkkolehti UCPoriNews ilmestynyt

Verkkolehti UCPoriNews ilmestynytPorin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPoriNewsin tuore numero on luettavissa yliopistokeskuksen www-sivuilla UCPoriNews nro 44 - 23.5.2013 1) Pääkirjoitus: Pala Puuvillan historiaa: Porin Puuvilla Oy:n...

Verkkolehti UCPoriNews ilmestynyt

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPoriNewsin tuore numero on luettavissa yliopistokeskuksen www-sivuilla
 
UCPoriNews nro 44 - 23.5.2013

1) Pääkirjoitus: Pala Puuvillan historiaa:
Porin Puuvilla Oy:n kiinteistöpäällikkö Kalevi Halminen on toukokuun UCPoriNewsin vieraileva pääkirjoittaja.

2) Tuttu televisiokasvo Vuoden Alumniksi:
Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä vuonna 2008 valmistunut Janne Rauhala nimitettiin Vuoden Alumniksi

3) Gradutyö nettipokerista:
Kalle Lind nappasi pro gradu -tutkielmallaan ”Arki, arvot ja addiktio – pokeriharrastajien keskustelua riippuvuudesta” vuoden Opinnäytetyö -palkinnon.

4) Esseitä elokuvista:
Vuoden opetusteko -palkinto myönnettiin Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman ainejärjestö Kulma ry:n ja digitaalisen kulttuurin oppiaineen Elokuvalukupiiri-kurssille.

5) Festivaaliguru Gudgin tähdittää Pori Jazz for Professionalsia:
Turun kauppakorkeakoulun ja Pori Jazzin yhteistyönä toteutettu Pori Jazz for Professionals -seminaari tarjoaa osallistujille nimekkään puhujakaartin. Etenkin festivaaliguru Paul Gudginin workshop herättää kiinnostusta.

6) UCPori Klubi tulee, oletko valmis?
Yrittäjyysprofessori Ulla Hytti kertoo, miten UCPori Klubi voi yhdistää yliopistokeskuksen ja alueen toimijat ennennäkemättömällä tavalla.

7) Intensiivikurssilla suomi haltuun
Poriin saapuu elokuussa EILC-intensiivikielikurssille 16 Erasmus-opiskelijaa. Tampereen teknillisen yliopiston Porin laitoksen koulutussuunnittelija Hanna-Kaisa Desavelle kertoo kurssista lisää seuraavassa.

8) Yhteisö luo tarinaan merkityksen
Uudenlainen teknologia on parissa kymmenessä vuodessa mullistanut elämän tarinallistamisen. FM Marjo Mäenpää teki aiheesta väitöstyön.

9) Ammattina tutkija
Minkälaista on olla tutkija? Suomen Akatemian tiedeasiantuntija, filosofian tohtori Tiina Petänen avaa seuraavassa tutkijanuran mahdollisuuksista.

10) Porin ruotsinkielisistä näyttely ja kirja
Turun yliopiston kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelman opiskelijat Jenni Tuulasjärvi ja Heidi Porttila kertovat, miten näyttely Porin ruotsinkielisistä valmistui Rosenlew-museoon.

www.ucpori.fi/verkkolehti

Porin yliopistokeskus on nyt aktivoitunut myös Twitterin puolella! Seuraa meitä ja saa tietoosi uusimmat uutisemme: https://twitter.com/ucpori