Vieraita Calabrian yliopistosta

Italialaiset tutkijat Alberto Michele Felicetti ja Cinzia Raso vierailevat Tampereen teknillisessä yliopistossa Hervannassa ja Porin yksikössä NOVI- ja BENI-tutkimusryhmien luona maalis-huhtikuussa 2017.Vierailevat tutkijat ovat osa kansainvälistä DEEVA...

Italialaiset tutkijat Alberto Michele Felicetti ja Cinzia Raso vierailevat Tampereen teknillisessä yliopistossa Hervannassa ja Porin yksikössä NOVI- ja BENI-tutkimusryhmien luona maalis-huhtikuussa 2017.
Vierailevat tutkijat ovat osa kansainvälistä DEEVA-tutkimusprojektia.

Alberto Michele Felicetti on opettaja ja tutkija Calabrian yliopiston kone- ja energiatekniikan tiedekunnassa. Hänen keskeisimpiä tutkimuskohteitaan ovat yhteistyöverkostot, tiedonhallinta ja sosiaalisen median analyysi. Hän on myös tuottanut useita tieteellisiä julkaisuja ja kuuluu kansainväliseen SOCOLNET-yhteistyöverkostojärjestöön, jonka jäseniin lukeutuu 298 tutkijaa 48 maasta.

Cinzia Raso on rakennustekniikan tohtoriopiskelija Calabrian yliopiston kone- ja energiatekniikan tiedekunnassa. Hän on kansainvälisen Giudalab-DIMEG-tutkijaryhmän jäsen, ja hänen keskeisimpiä tutkimuskohteitaan ovat tietojohtaminen, Internet of Things ja keskeisten infrastruktuurien turvallisuushallinta.

Lisätietoa: heli.aramo-immonen@tut.fi