Vietämme Satakunnan ympäristötiedon teemaviikkoa 2.-8.9.2013

Vietämme Satakunnan ympäristötiedon teemaviikkoa 2.-8.9.2013Vietämme Satakunnan ympäristötiedon teemaviikkoa 2.-8.9.2013. Tapahtuman toimeenpanijana on Satakunnan ympäristökasvatusverkosto. Tänä vuonna järjestettävä ympäristötiedon teemaviikko on...

Vietämme Satakunnan ympäristötiedon teemaviikkoa 2.-8.9.2013

Vietämme Satakunnan ympäristötiedon teemaviikkoa 2.-8.9.2013. Tapahtuman toimeenpanijana on Satakunnan ympäristökasvatusverkosto. Tänä vuonna järjestettävä ympäristötiedon teemaviikko on järjestyksessään viides ja tänä vuonna järjestetään koko Lounais-Suomen alueella Voimaa lähiympäristöstä –tempaus, jonka tavoitteena on nostaa esiin lähiympäristön merkitystä ihmisille ja hyvinvoinnille. 

Tempauksen toteutustapa on vapaa. Jokainen tempaukseen osallistuva, niin yksittäinen henkilö kuin erilaiset ryhmät, voi toteuttaa omanlaisensa tapahtuman, jonka teemana on, miten lähiympäristö antaa voimaa. Osallistua voi esimerkiksi pienesti omissa toimitiloissa tai kodin lähipiirissä järjestettävällä tuokiolla tai näyttävänä julkisena flash mob -tapahtumana – ja kaikkea siltä väliltä.

Tempaus on myös haastekampanja eli haastamme kaikki mukaan järjestämään tapahtuman tai toimintaa tai vain osallistumaan kuvalla ja kuvauksella siitä, miten lähiympäristö antaa voimaa.

Lue lisää tapahtumasta, ja katso mm. koko ohjelma tapahtumablogista, osoitteessa http://satakunnanymparistoviikko.blogspot.fi/


Voimaa lähiympäristöstä -tempaus sosiaalisessa mediassa:
http://voimaalahiymparistosta.wordpress.com/
www.facebook.com/lahiymparistosta
www.twitter.com/lahiymparisto tunnisteella #VoimaaLähiympäristöstä