Ylemmän johdon johtamiskoulutusohjelmaan (eMBA) ennätysmäärä hakijoita Porissa

Ylemmän johdon johtamiskoulutusohjelmaan (eMBA) ennätysmäärä hakijoita PorissaJärjestyksessään viides Porissa toteutettava Executive MBA keräsi ennätysmäärän hakijoita. Ohjelmaan valitut osallistujat muodostavat monipuolisen ryhmän, jossa on edustettuna...

Ylemmän johdon johtamiskoulutusohjelmaan (eMBA) ennätysmäärä hakijoita Porissa

Järjestyksessään viides Porissa toteutettava Executive MBA keräsi ennätysmäärän hakijoita. Ohjelmaan valitut osallistujat muodostavat monipuolisen ryhmän, jossa on edustettuna yhdeksän eri toimialaa.

Pori eMBA on kansainvälisesti orientoitunut ylemmän johdon johtamiskoulutusohjelma, joka kattaa liiketoimintaosaamisen keskeisimmät osa-alueet strategisesta näkökulmasta.
Ohjelma on ankkuroitu käytännön johtamishaasteisiin. Viidennen ohjelman kantavana teemana on jatkuva muutos, jota tarkastellaan jokaisen opintojakson näkökulmasta uusinta tutkimustietoa hyödyntäen ja ajankohtaiset aiheet esille nostaen.

Ohjelman yksi kokonainen opintojakso järjestetään Yhdysvalloissa Stanfordin yliopistossa. Koulutusohjelma on rakennettu kaikille aloille soveltuvaksi General eMBA -tyyppiseksi kokonaisuudeksi.

Pori eMBA V -ohjelmaan valittujen osallistujien matka johtajuuden ja organisaation kehittämiseen alkaa syyskuussa 2013 ja odotukset ovat korkealla.

Kävin JOKO24 -koulutuksen (2009–2010) ja siellä heräsi innostus syventää johtamistaitojani ja siten eMBA-ohjelma on siihen sopiva jatko-osa. Muuttuvassa maailmassa on hyvä olla osaamisessaan ajan tasalla ja siten Porin eMBA koulutus tarjoaa monia osa-alueita, joita tulen varmasti tarvitsemaan omassa työssäni, kuten esimerkiksi uusiutumisen johtamista ja tulevaisuuden ennakointia.
Marjut Vähänen, R&D Manager Posiva Oy, Pori eMBA V -osallistuja

Akateemista täydennyskoulutusta Satakunnassa jo 30 vuotta!

Edupoint/Tampereen teknillinen yliopisto, Porin laitos
www.tut.fi/edupoint