Sofian Merja

Ravintola Sofian ohjauspyörässä ovat uudet näpit, ei enää Simon, vaan Merjan. Merja Naukkarinen tarttui monipuolisen ravintolan ruoriin syyskuun alusta. Horisontissa siintää brändimuutos ja entistä parempi asiakaskokemus, elämys.

Ravintolassa tänä syksynä käyneet ovatkin jo huomanneet muutoksia mm. esillelaitossa, visuaalisuudessa ja salin uudessa järjestyksessä.

- Iloisin mielin tartun haasteeseen, asiakaskunta on ihanan valveutunutta, ruoan alkuperä ja ravintopitoisuus kiinnostavat, Naukkarinen kiittelee nykytrendiä.

Sama meri, uudet tuulet

- Asiakaspotentiaali on mahtava, Naukkarinen henkäisee silmät loistaen.

Fazerin omistama Amica-ravintolat uudistaa itseään. Lekotteleeko Sofia kohta Fazer Food & Co. -brändin keulakuvana?

Muutoksen tuulissa Sofiaa luotsaa reipas, energinen, tulevaisuutta innolla odottava, porilainen ravintopäällikkö. Tarjolla ovat aamiainen, lounas, fast food, tapahtumat ja tilaukset.

Sofia tarjoaa lisää elämyksellisiä tilaisuuksia Oktoberfestin tapaan nytkin joulua odotellessa. Naukkarinen haluaa luoda tunnelmaa laadukkaalla hyvällä ruoalla ja huolehtivalla ammattimaisella henkilökunnalla. Myös elävää musiikkia on luvassa. Fazerin sloganina on ”Ruokaa jolla on merkitys”.

- Haluan tuottaa asiakkaille elämyksiä, oli se sitten henkilökunnan kohtaamisiin, ruoan makuun, laatuun, eettisyyteen, ravintolan toimivuuteen tai ihan vain vierailun tunnelmaan perustuvaa, Naukkarinen pohtii.

Hän toivoo ravintolan houkuttelevan asiakkaita laajalti, vaikka ihan vaan herkuttelemaan. Kahvilatoimintaa kehitetään edelleen, tulevaisuuden teemoista Naukkarinen paljastaa vegaanisuuden kasvun.

Luja ammattilainen ja menevä mimmi

Neljänkympin kynnyksen takana odotteleva Naukkarinen on ehtinyt reissata viimeiset seitsemän vuotta ensin Satakunnassa ravintolaryhmäpäällikkönä, sitten Vaasa-Kokkola-Seinäjoki-akselilla ravintolapäälliköiden tukena operatiivisena suunnittelijana.

Kun Poriin tuli paikka auki siihen ravintolaan, missä hän oli itsekin työskennellyt, päätti hän vaihtaa pitämänsä työn uuteen haasteeseen ja hieman vähempiin kilometreihin.

Nyt aikaa onkin yllin kyllin sijoittaa mm. luonnosta nauttimiseen, moottoripyöräilyyn ja puutarhan hoitoon. Kuntosali ja Zumba kuuluvat myös ohjelmistoon. Ennen reissutyötä Naukkarinen työskenteli Karjarannan Metsolla ja palo- ja poliisitalolla.

Edessä siintäviltä työvuosiltaan Naukkarinen odottaa onnistumisia muutosten luotsaamisessa, brändin tunnettavuuden lisääntymisessä ja asiakaskunnan kasvussa.

- Toivon työntekijöiden osaavan nauttia työnsä tuloksista ja erityisistä hetkistä. Ravintolatyö on hektistä ja koko ajan pitää olla monta kattilaa liedellä, Naukkarinen tuumii tiimiään kehuen.

Ei huono neuvo meille kaikille: Pysähdy ja nauti huippuhetkistä! Merjan ja Fazerin herkut löydät siis Sofiasta – hyvää ruokahalua!