Tapahtumat


Digi-ET-hankkeen loppuwebinaari: Matkailun ja elämystalouden tienhaarassa - minne tie vie seuraavaksi?

Ajankohta: 16.05.2022 09:00-12:00
Paikka: Teams
Osoite: Teams

Matkailun ja elämystalouden tienhaarassa - minne tie vie seuraavaksi?
Digi-ET -hankkeen päätöswebinaari

Digi-ET -hanke on tulossa päätökseensä. Hankkeen päätarkoituksena oli levittää ja konseptoida älykkään matkailun ja elämystalouden parhaita käytänteitä ympäri Satakuntaa. Webinaarissa kerrotaan hankkeen tuloksista sekä katsastellaan matkailun ja digitaalisen elämystalouden tulevaisuutta Satakunnassa hankkeen jälkeen – miltä alojen tulevaisuus saattaa näyttää vuosien päästä?

Inspiroivasti alojen tulevaisuudesta kertoo palkittu tulevaisuudentutkija Elina Hiltunen. Hän on yrittäjä, puhuja, kolumnisti ja 14 kirjaa julkaissut kirjailija. Hänet on listattu maailman 50 johtavan naisfuturistin joukkoon Forbesissa.

Lisäksi pääsemme mukaan virtuaalitodellisuuteen Helsingin XR Centerin Santeri Saarisen puheenvuorossa, jossa hän avaa sen merkitystä matkailun ja elämystalouden aloilla.
 
Webinaarin päättää matka Roomaan – virtuaalisesti! Webinaarista lennetään suoraan Rooman vilkkaille kaduille, jossa live-opas on valmiina odottamassa.

ILMOITTAUDU MUKAAN viimeistään 15.5.2022 mennessä alla olevasta linkistä.

Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu Satakunnan matkailu ja elämystalousalan yrityksille, toimijoille ja kaikille hankkeesta ja aiheesta kiinnostuneille.

Ohjelma (muutokset mahdollisia):

  • Digi-ET -hankkeen loppusanat – mitä tapahtuu Digiluonto-sovellukselle? Jere Grönman, Tampereen yliopisto Pori ja Tuomas Pohjola, Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö
  • Kuuhun, Karigasniemelle vai holokannelle - Mitä kuuluu matkailun tulevaisuuteen? Elina Hiltunen, tulevaisuuden tutkija
  • Virtuaalitodellisuuden esittely matkailussa ja elämystaloudessa Santeri Saarinen, Helsinki XR Center
  • Lähdetään Roomaan – virtuaalisesti! Virtuaalimatkan järjestää virtuaalimatka.fi

Tapahtuman järjestää Digi-ET -hanke (Satakunnan ELY 2021-2022, Tampereen yliopisto, Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö, Satakunnan ammattikorkeakoulu).


Lisäkysymyksiä tapahtumasta voi esittää jani.2.nevaranta@samk.fiIlmoittaudu