Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry


Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntansa jäsenmaksun ja täyttäneet Pointerin jäsenlomakkeen.

Mikä on Pointer ry?

Pointer on perustettu vuonna 1988, kun korkeakouluopetus vakiintui Porissa. Yhdistys toimii Porin yliopistokeskuksessa opiskelijoiden edunvalvojana.

Yhdistyksen tarkoituksena on yhdistää Porin yliopistokeskuksen tutkinto-opiskelijoita, toimia heidän edunvalvojanaan Porin kaupungissa ja Porin yliopistokeskuksessa sekä edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään sekä yleisiä ja yhteisiä opintososiaalisia asioita, koulutus- ja opintoasioita sekä vapaa-ajan toimintaa.Mitä Pointer tekee?

Porin ylioppilasyhdistys Pointer ry on aktiivinen toimija Porin yliopistokeskuksessa, Porin kaupungissa kuin myös satakuntalaisessa opiskelijatoiminnassa. Pointer ry toimintaan kuuluvat muun muassa

  • opiskelijapalvelut Porissa: opiskelijakorttien ja lukuvuositarrojen sekä lukuvuosikalenterien luovutus, liikuntapalvelut, tutortoiminta, kopiointipalvelut ym.
  • tiedotus (Porin yliopistokeskuksen opiskelijat, satakunnan opiskelijajärjestöt, Porin Opiskelijatalo Saikku ja muut sidosryhmät)
  • edunvalvonta (kannanotot, tutkimukset ja toimiminen erilaisissa työryhmissä)
  • yhteistyö mm. Porin kaupungin, Porin yliopistokeskuksen, YTHS:n, alueen muiden opiskelijajärjestöjen, yritysten, yhteisöjen sekä emoyliopistojen ylioppilaskuntien kanssa
  • erilaisten tapahtumien järjestäminen, mm. jokavuotinen Akateeminen Wappu