Tapahtumat


HYBRIDI-hankkeen työpaja - Tarinallistaminen markkinoinnissa ja viestinnässä

Ajankohta: 19.05.2022 09:00-11:00
Paikka: Porin yliopistokeskus (August, 1. krs) tai Zoom
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Tarinallistaminen markkinoinnissa ja viestinnässä: Yrityksen ydintarinan  tunnistaminen - vastuullisuudesta elämys!
 
Tarinallistaminen tuo yritysten viestintään elämyksellisyyttä, inhimillisyyttä ja tehoa. Vastuullisuusviestinnän ei tarvitse olla vain sääntöjä ja ohjeita vaan elämyksellinen osa asiakaskokemusta, osallistavaa ja innostavaa.

Tässä verkkokoulutuksessa opit, mitä tarinallistaminen on ja miten voit hyödyntää sitä omassa toiminnassasi. Kuulet esimerkkejä tarinallistamisesta ja vinkkejä siihen, miten hyödynnät tarinallistamista myös vastuullisuusviestinnässä.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki tarinallistamisesta kiinnostuneet.
Tilaisuudessa tutustutaan Stooripuu-menetelmään, jonka avulla jokainen voi lähteä tunnistamaan oman yrityksen ydintarinan elementtejä liiketoiminta-, asiakas- ja arvolähtöisesti, ja aikaa on myös keskustelulle ja kysymyksille.

Kouluttajana on tarinallistamisen pioneeri Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. Anne on tuottanut yli sata elämyksellistävää ydintarinaa erilaisille yrityksille ja organisaatioille liiketoiminnan tueksi. Hän on kirjoittanut myös palkitun tietokirjan kehittämästään tarinallistamisen menetelmästä. Lisätietoja ja ilmainen tarinallistamisen opas
 
ILMOITTAUTUMINEN: Ilmoittaudu mukaan koulutukseen 12.5.2022 mennessä alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuneille toimitetaan Zoom-linkki, Stooripuu-kuva ja ohjeet, miten valmistautua koulutukseen.
 
Tilaisuuden järjestää HYBRIDI-hanke, jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.
 

Voit osallistua paikan päällä Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A, Pori, August 1 krs.) tai etäyhteydellä.Ilmoittaudu