Tapahtumat


Tutkimuskaffeet: Yhteisölähtöiset muistitietohankkeet ja Kulttuuriympäristöjen tutkimusryhmä

Ajankohta: 29.09.2022 14:00-14:30
Paikka: Porin yliopistokeskus, Brita-kahvihuone (III krs)
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Tule syksyn tutkimuskaffeille tutustumaan talossa toimiviin tutkimusryhmiin!

Porin yliopistokeskuksen tutkimuksen johtoryhmä järjestää Tutkimuskaffeet- tilaisuuksia opiskelijoille ja henkilökunnalle kerran kuussa. Syyskaudella esitellään Porissa toimivia tutkimusryhmiä. Tilaisuudet järjestetään Brita-kahvihuoneessa (III krs) mutta niitä on mahdollisuus seurata myös etäyhteydellä Zoomissa tästä linkistä.

29.9. klo 14.00 Yhteisölähtöiset muistitietohankkeet ja Kulttuuriympäristöjen tutkimusryhmä

Yhteisölähtöisissä muistitietohankkeissa korostuvat tutkimusprosessit, jotka nousevat paikallisista lähtökohdista ja yhteisön omista tarpeista. Ominaista hankkeille on paikallisten toimiminen akateemisen tutkijayhteisön rinnalla asiantuntijoina jakamassa ja tulkitsemassa hallussaan olevaa tietoa. Heitä on myös monin tavoin osallistettu ja sitoutettu tuottamaan tutkimuksen aineistoa ja tulkitsemaan sitä.

Lisätietoa tutkimusryhmästä >>

Kulttuuriympäristöjen tutkimus on kuulunut tutkinto-ohjelmaan tiiviisti jo pitkään. Kahden pitkäkestoisen kulttuuriympäristöhankkeen, Satakunnan ympäristökoulu ja Osana omaa ympäristöä, aikana tutkinto-ohjelman opetustarjontaan vakiintui Kulttuuriympäristö-kurssi, jossa on tuotettu erilaisia opetuspaketteja yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Lisätietoa tutkimusryhmästä >>

Tule kuulemaan tutkimusryhmän ajankohtaiset kuulumiset tutkimuskaffeille!