Tapahtumat


HYBRIDI-hankken fokusryhmätapaaminen: Brändin rakentaminen

Ajankohta: 25.08.2022 14:00-16:00
Paikka: Porin yliopistokeskus, Backstage (tila 3001, 3. krs)
Osoite: Pohjoisranta 11 A

HYBRIDI-hankkeen fokusryhmätapaamiset, syksy 2022: Vastuullisen yrityksen brändin rakentaminen ja viestintä

Syksyllä 2022 yrityksen brändinrakentamiseen ja viestintään pureudutaan neljässä fokusryhmätapaamisessa. Yrityksen brändimielikuva on kokonaisvaltainen käsitys yrityksen olemuksesta, joka erottaa sen muista kilpailijoista. Yrittäjän on mahdollisuus asemoitua asiakkaiden mielessä haluamallaan tavalla. Joskus se saattaa olla yrittäjälle itselleen itsestään selvää, mutta sen tuottaminen selkeänä viestinä asiakkaalle koetaan usein haasteelliseksi. Asiakas tekee kuitenkin ostopäätöksen usein vakuuttavan, vastuullisen ja viimeistellyn mielikuvan pohjalta, jota voisikin kutsua brändin ytimeksi.

Hybridi-hankkeen Vastuullisen yrityksen brändin rakentaminen ja viestintä -fokusryhmätapaamiset starttaavat 25.8.2022 brändäysteemalla.

Brändin rakentaminen 25.8.2022 klo 14–16

Yrittäjänä voit hyödyntää oman yrityksesi brändiä tuoden esiin samalla oman osaamisesi ja hyödyt asiakkaalle. Vastuullinen brändimarkkinointi voi edistää liiketoimintaa ja tehdä sinusta oman toimialueesi edelläkävijän. Positiivisen mielikuvan luominen saattaakin olla helpompaa kuin olet ehkä ajatellut. Tule mukaan tilaisuuteen kuulemaan ajankohtaisesta teemasta. Aiheeseen johdattelee apulaisprofessori, KTT Kati Suomi Turun kauppakorkeakoulun Porin yksiköstä. Tilaisuudessa tehdään myös yhteinen käytännönläheinen harjoitus teemaan liittyen.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan Ilmoittaudu-linkin kautta.

Muut tapaamiset:

Tapahtumiin on mahdollisuus osallistua paikan päällä Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A, Pori) tai etäyhteydellä. Etäosallistujille toimitetaan linkki tapaamista edeltävänä päivänä.

Tilaisuudet järjestää HYBRIDI-hanke, jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.Ilmoittaudu