Tapahtumat


HYBRIDI-hankkeen fokusryhmätapaaminen: Yritysvierailu Merikarvialle

Ajankohta: 13.10.2022 15:00-17:00
Paikka: Yritysvierailu paikan päälle
Osoite: Harjuntie 28, 29790 Merikarvia

HYBRIDI-hankkeen fokusryhmätapaamiset, syksy 2022: Vastuullisen yrityksen brändin rakentaminen ja viestintä

Syksyllä 2022 yrityksen brändinrakentamiseen ja viestintään pureudutaan neljässä fokusryhmätapaamisessa. Yrityksen brändimielikuva on kokonaisvaltainen käsitys yrityksen olemuksesta, joka erottaa sen muista kilpailijoista. Yrittäjän on mahdollisuus asemoitua asiakkaiden mielessä haluamallaan tavalla. Joskus se saattaa olla yrittäjälle itselleen itsestään selvää, mutta sen tuottaminen selkeänä viestinä asiakkaalle koetaan usein haasteelliseksi. Asiakas tekee kuitenkin ostopäätöksen usein vakuuttavan, vastuullisen ja viimeistellyn mielikuvan pohjalta, jota voisikin kutsua brändin ytimeksi.

Yritysvierailu 13.10.2022 klo 15–17

Tarkempi kuvaus tapahtumasta tulossa myöhemmin.

Ilmoittaudu mukaan alla olevan Ilmoittaudu-linkin kautta.

Tapahtumiin on mahdollisuus osallistua paikan päällä Porin yliopistokeskuksessa (Pohjoisranta 11 A, Pori) tai etäyhteydellä. Etäosallistujille toimitetaan linkki tapaamista edeltävänä päivänä.

Tilaisuudet järjestää HYBRIDI-hanke, jota toteuttavat Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikkö ja Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTRE. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja rahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen ELY-keskus.Ilmoittaudu