Tapahtumat


RoboEco-hankkeen Roundtable 3 - Yhdessä kehittämisen parhaat käytänteet

Ajankohta: 26.01.2023 09:00-12:00
Paikka: useita tiloja, Porin yliopistokeskus
Osoite: Pohjoisranta 11 A, Pori

Onko yrityksesi kiinnostunut tuotteiden tai palveluiden yhteiskehittämisestä? Tervetuloa RoboEco-hankkeen kolmanteen tilaisuuteen Porin yliopistokeskukselle teemalla Yhdessä kehittämisen parhaat käytänteet.

Tule kuulemaan yritysten kertomia esimerkkejä hyvistä käytänteistä ja toimintatavoista, sekä keskustelemaan TKI-yhteistyön edistämisestä yliopistojen ja yritysten välillä Satakunnassa!

Tilaisuus on tarkoitettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään palveluja tai tuotteita yhdessä yritysten tai yliopistojen kanssa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen alla olevan Ilmoittaudu-painikkeen kautta.

Paikkana on Porin yliopistokeskuksen auditorio 125 sekä ryhmätyötilat August ja Charlotta – kaikki tilat sijaitsevat yliopistokeskuksen ala-aulassa.

Huomio!
Yrityksellä on mahdollisuus päästä kartoittamaan yhdessä kehittämisen mahdollisuudet yliopiston ja muiden kumppaneiden kanssa. Turun kauppakorkeakoulun opiskelijat suorittavat nämä yrityshaastattelut. Haastattelut analysoidaan ja niiden perusteella annetaan kehittämisehdotuksia yritykselle.

Työpajan järjestää Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön, Tampereen yliopiston Porin yksikön ja Prizztech Oy:n ROBOECO-hanke (EAKR 2021-2023).Ilmoittaudu