Tapahtumat


DATOS-hankkeen tilaisuus: Mitä on ohjelmistorobotiikka?

Ajankohta: 13.02.2023 14:00-15:30
Paikka: LK103 August, Porin yliopistokeskuksen pääaula
Osoite: Pohjoisranta 11 A, Pori

Onko yrityksessäsi työtehtäviä, joissa toistuu tietojen kopioimista palvelusta toiseen tai varastotietojen päivittämistä tietokantaan? Onko yrityksessäsi muita tietokoneella tehtäviä töitä, joissa toistuvat rutiininomaisesti samankaltaiset tehtävät? Yhtenä ratkaisuna on hankkia hieman toisenlainen työntekijä, ohjelmistorobotti

Tule kuulemaan ohjelmistoroboteista DATOS-hankkeen järjestämään tilaisuuteen ja voita ohjelmistorobotiikan selvityspaketti!

Tilaisuudessa kerromme, mitä ohjelmistorobotiikka on. Tapahtuman jälkeen valitaan kaksi yritystä, joille DATOS-hanke tarjoaa maksuttoman ohjelmistorobotiikan toteutuksen selvityspaketin, jonka markkinahinta on yli tuhat euroa. Edellytyksenä valinnalle on, että pilottiin osallistuva yritys on pk-yritys. Pilotit eivät sido yritystä jatkotoimenpiteisiin.

Tapahtumaan voi osallistua etänä tai paikan päällä. Selvityspaketin valintaan voivat osallistua vain paikan päälle tulevat yritykset.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 12.2. mennessä alla olevan Ilmoittaudu-linkin kautta.

Ohjelma

  • Tapahtuman avaus, Petri Linna, Tampereen yliopisto
  • Ohjelmistorobotiikan toimittajat esittelevät toteuttamiaan ratkaisuja
    • Juha Särkinen, Humandigi
    • Pasi Kokko, River IT
  • Vapaata keskustelua

Tapahtuman toteuttaa DATOS-hanke. DATOS-hankkeessa kehitetään yhteistyötä yliopiston ja yritysten välillä, järjestetään teknologiafoorumeja ja ennakoidaan alueellisia koulutustarpeita Etelä-Pohjanmaalla ja Satakunnassa.

Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lisätiedot:
Projektipäällikkö Petri Linna
Tampereen yliopisto Pori
petri.linna@tuni.fi, p. 045 1839 630Ilmoittaudu