Tapahtumat


KAMU-hanke: ChatGPT:n hyödyntäminen yrityskäytössä

Ajankohta: 09.05.2023 14:00-16:00
Paikka: Porin yliopistokeskus (AUD 125) ja verkossa
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Tervetuloa tutustumaan ChatGPT:n mahdollisuuksiin yrityskäytössä!

ChatGPT on kehittynyt ja älykäs chat-robotiikkajärjestelmä, joka pystyy vastaamaan monenlaisiin kysymyksiin ja auttamaan erilaisissa tehtävissä. Sen avulla voit parantaa yrityksesi asiakaspalvelua, optimoida sisäistä tiedonvaihtoa ja jopa luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Voit käyttää ChatGPT:tä esimerkiksi:

  • Tervetuloa-viestien lähettämiseen asiakkaille verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa.
  • Asiakkaiden kysymyksiin vastaamiseen chat-palvelun avulla. ChatGPT pystyy ymmärtämään monenlaisia kysymyksiä ja antamaan nopeita vastauksia asiakkaiden tarpeisiin.
  • Sisäisen tiedonvaihdon tehostamiseen. ChatGPT:n avulla työntekijät voivat nopeasti etsiä vastauksia kysymyksiin, joita heillä voi olla tiiminsä tai yrityksen toiminnasta yleisesti.
  • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseen. ChatGPT:n avulla voit kerätä tietoa asiakkaiden tarpeista ja käyttäytymisestä, mikä voi auttaa sinua kehittämään uusia tuotteita tai palveluita.

ChatGPT on helppo käyttää ja integroida eri järjestelmiin. Se on myös joustava ja skaalautuva ratkaisu, joka pystyy vastaamaan yrityksen kasvaviin tarpeisiin.

Liity mukaan ChatGPT:n käyttäjäksi ja paranna yrityksesi tehokkuutta ja asiakaskokemusta!

Järjestämme maksuttoman infotilaisuuden ChatGPT hyödyntämisestä yrityskäytössä tiistaina 9.5. klo 14-16. Voit osallistua tilaisuuteen kotisohvalta tai kisakatsomossa Porin yliopistokeskuksella, Kokemäen Vanhalla Yhteiskoululla tai Ulvilan kaupungintalon valtuustosalissa. Asiantuntijana toimiva Immo Salo osallistuu tilaisuuteen etänä.

Lisätietoja:

Jussi Kuusiniemi
jussi.kuusiniemi(at)prizz.fi, p. 044 538 4501

Tapahtuman järjestetään osana KAMU - Kriisistä kasvun mahdollisuuksiin ja uudistumiseen -hankkeen toimia. Hanketta rahoittavat Satakuntaliitto EAKR-rahoituksella sekä Tampereen yliopisto ja Prizztech Oy alueen kuntien kanssa.
Hanke rahoitetaan REACT-EU-välineen määrärahoista osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.Ilmoittaudu