Tapahtumat


Hyönteisruokatapahtuma Puuvilla Areenalla

Ajankohta: 01.06.2019 10:00-16:00
Paikka: Kauppakeskus Puuvilla (Puuvilla Areena)
Osoite: Siltapuistokatu 14

Kärpäsiä keitossa, murkkuja marjapiirakassa, sirkkoja salaatissa?
Kyllä vain – ja ihan tarkoituksella! Hyönteisruoka“buumi” on kaikkea muuta kuin ohi; se on vasta alkamassa!


Kukapa ei olisi kuullut sirkkaleivästä, mutta tiesitkö, että sirkat taipuvat myös moneen muuhun, aina fitness-patukoista, myslistä, välipalatuotteista, suklaasta, lakritsasta ja suolaisista naksuista varsinaiseen ruuanlaittoon niin kotikeittiöissä kuin ravintoloissa?

Ole siis edelläkävijä ja tule tutustumaan hyönteisruuan monipuolisiin mahdollisuuksiin! Maistelijoille on tarjolla laaja kattaus markkinoilla jo olevia tuotteita – ja ehkäpä myös jännittäviä uutuuksia!

Paikalla on suomalaisten pioneerien Entiksen ja Griidyn lisäksi joukko satakuntalaisia sirkkakasvattajia, joten tästä ei lähiruokakaan parane! Tapahtumaan osallistuu myös Faunatar, jossa pääset lähietäisyydelle erilaisten elävien (ruoka)hyönteisten kanssa!

Tapahtumassa voit myös osallistua kuluttajatuotetutkimukseen; kaikkien osallistujien kesken arvotaan kaksi vapaavalintaista 50 €:n lahjakorttia (Kesko / S-ryhmä).

Viritä siis makunystyräsi valmiiksi ja kirmaa kesälaitumille hyönteisruokaa maistellen!

Tapahtuman järjestää Satakunnan ELY-keskuksen rahoittama Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Bugs and Brands –tutkimus- ja kehityshanke.