Tapahtumat


Tutkimuskaffeet: SusBerg (Sustainability and Brand Equity Research Group)

Ajankohta: 09.11.2023 14:00-14:00
Paikka: Porin yliopistokeskus (Brita)
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Tervetuloa tutkimuskaffeille tutustumaan talossa toimiviin tutkimusryhmiin ja siemenrahaa saaneisiin hankkeisiin!


Porin yliopistokeskuksen tutkimuksen johtoryhmä järjestää Tutkimuskaffeet -tilaisuuksia opiskelijoille ja henkilökunnalle kerran kuussa. Syksyllä 2023 esitellään Porissa toimivia tutkimusryhmiä sekä siemenrahaa saanut tutkimushanke. Tilaisuudet järjestetään Brita-kahvihuoneessa (III krs).


To 28.9.2023 klo 14.00 SusBerg (Sustainability and Brand Equity Research Group) - Kestävä kehitys ja brändipääoma
SusBerg toimii Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikössä ja on vahvasti verkostoitunut ja monitieteinen kestävän kehityksen ja brändipääoman tutkimusryhmä. Aluetaloudelliset kysymykset ovat tärkeitä SusBergissä yritysten, yhteiskunnan ja ympäristön näkökulmista.


Brändipääoma liittyy SusBerg-yhteydessä esim. aluetalouteen, dynaamisiin verkostoihin ja vastuullisuuteen. Keskeisiä tutkimusteemoja ryhmässä ovat paikan ja alueen brändi, digitaalisuus ja dynaamiset verkostot sekä brändipääoma luovan talouden ja matkailun kontekstissa, alueellinen kilpailukyky, taloudellinen resilienssi ja älykäs erikoistuminen, tapahtuminen ja festivaalien aluetaloudelliset vaikutukset, ympäristösääntely ja ympäristöinnovaatiot, sininen kasvu eli mereen liittyvä kestävä kehitys sekä kestävän kehityksen ruokainnovaatiot.
Lue lisää ryhmästä >>


Tilaisuutta voi seurata myös Teamsissä >>