Tapahtumat


Yleisöluento: Tekoälyn perusteet – tervetuloa tekoälyn maailmaan

Ajankohta: 27.03.2024 17:30-19:00
Paikka: Porin yliopistokeskus (auditorio 125) ja Zoom
Osoite: -

Tiedätkö millä tavoin tekoäly näkyy arjessasi? Oletko jo jutellut ChatGPT-tekoälyn kanssa? Tämä esitys käsittelee  tekoälyn peruskonsepteja ja niiden soveltamista päivittäisessä elämässämme. Esitys avaa, miten tekoäly vaikuttaa  työhön, viihteeseen ja jokapäiväisiin toimiimme, tarjoamalla selkeän ja ymmärrettävän johdatuksen aiheeseen.  Lopussa on laajennettu keskusteluosio, jossa osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja testata ideoitaan ChatGPT:n  kanssa. 

Luento on erinomainen valinta niille, jotka haluavat oppia tekoälystä ja ChatGPT:stä sekä niiden vaikutuksista  ilman aiempaa kokemusta aiheesta.

Luento toteutetaan 27.3. klo 17.30-19.00 Otsolan kansalaisopiston luentona, johon voi osallistua etänä Zoom-yhteydellä tai paikan päällä Porin yliopistokeskuksen auditoriossa 125.

Luennoitsijana Janne Harjamäki – tutkija / Informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunta Tampereen yliopisto / Porin yliopistokeskus

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Tekoälyn perusteet – tervetuloa tekoälyn maailmaan - Otsolan kansalaisopisto (opistopalvelut.fi)