Tapahtumat


Tutkimuskaffeet: Karhu-hankkeen esittely

Ajankohta: 29.02.2024 14:00-14:30
Paikka: Brita
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Porin yliopistokeskuksen tutkimuksen johtoryhmä järjestää Tutkimuskaffeet -tilaisuuksia opiskelijoille ja henkilökunnalle kerran kuussa. Tilaisuudet järjestetään Brita-kahvihuoneessa (III krs).
 
29.2.2024 klo 14.00 Tutkimuskaffeet: Kiertotalouden arvonmuodostus ja huomisen osaamiset Satakunnan teknologiametalliklusterissa (Karhu)
 
Satakunnan teknologiametalliklusteri on merkittävässä roolissa kehitettäessä Suomeen vihreää vientiteollisuutta. Yritysten haasteena kasvussa on koulutuksen ja osaajien vaje sekä tiiviimmän TKI-yhteistyön tarve innovaatioekosysteemien rakentamiseksi kiertotalouteen.
 
Hankkeella on kaksi tavoitetta:
1) luoda skenaariot yliopistolliselle koulutukselle, joka tukisi satakuntalaisen teknologiametalliklusterin osaamis- ja työvoimatarpeita nykyistä paremmin;
2) tukea klusterin vuorovaikutteista arvonluontia ja vauhdittaa kiertotalouden TKI-toimintaa ja uusien tutkimushankkeiden syntymistä.
 
Lisätietoa Karhu -hankkeesta: https://www.tuni.fi/fi/tutkimus/karhu-kiertotalouden-arvonmuodostus-ja-huomisen-osaamiset-satakunnan