Tapahtumat


Bugi 2019 -hyönteisruokafestivaali

Ajankohta: 30.10.2019 10:00-16:00
Paikka: Puuvillan kauppakeskus
Osoite: Siltapuistokatu 14

Tervetuloa tutustumaan hyönteistalouteen, sen monipuolisiin mahdollisuuksiin ja hyönteisruokaan Kauppakeskus Puuvillaan!

Tapahtumassa alan yritykset esittelevät toimintaansa ja maistattavat tuotteitaan. Lavalla kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja esimerkiksi mehiläistarhauksesta, hyönteisistä jätteidenkäsittelyssä, hyönteisten kasvatuksesta ja siinä käytetystä teknologiasta sekä hyönteisruuan turvallisuudesta.

Päivän aikana  pidetään hyönteisalan yrittäjien paneelikeskustelu sekä nähdään leikkimielinen, mutta taatusti jännittävä hyönteiskokkisota, jossa kaksi suomalaista hyönteiskokkia ottavat mittaa toisistaan ja samalla näyttävät, mihin kaikkeen markkinoilla olevat hyönteistuotteet taipuvat!

Esittäytymässä on myös koko joukko hyönteistalouteen liittyviä tutkimushankkeita ympäri Suomen - tällaista määrää alan asiantuntijoita on harvoin paikalla samaan aikaan.

Lisäksi luvassa on eläviin hyönteisiin ja sirkkojen kasvatukseen tutustuttavia interaktiivisia pisteitä ja mahdollisuus ottaa itselleen walk in -tatuointi vaateliike JACK & JONESissa! Paikalla on klo 10-18 kaksi tatuoijaa (Instagramissa @tattoojoonas ja @fatsome), jotka tekevät (hyönteis- ja muita) tatuointeja walk-in -tyyliin!

Tutustu päivän ohjelmaan tästä (pdf)

Facebook-tapahtuma