Tapahtumat


Workshop: Asiantuntijuus näkyväksi - Viestintävälineenä LinkedIn

Ajankohta: 04.12.2019 15:00-17:00
Paikka: Porin yliopistokeskus, LK 112
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Korkeakoulutetun asiantuntijuus on valttia työnhaussa, mutta oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen sekä asiantuntijana profiloituminen ei ole aina yksinkertaista. Marras-joulukuussa Porin yliopistokeskuksessa on tarjolla maksuton ”Asiantuntijuus näkyväksi” -koulutuskokonaisuus, joka harjaannuttaa arvioimaan itseä ja sanoittamaan omaa asiantuntijuutta, tuottaa valmiudet asiantuntijaprofiilin rakentamiseen ja kehittämiseen digitaalisessa ympäristössä sekä opettaa hyödyntämään monitahoisesti sosiaalista mediaa työnhaussa ja ammatillisessa verkostoitumisessa.
 
Keskeisenä työkaluna toimii LinkedIn, joka on maailmanlaajuinen, suosittu ja kaikille avoin henkilöbrändin ja asiantuntijaprofiilin rakentamisen ympäristö.
 
Koulutuskokonaisuuden tarkoituksena on kehittää erityisesti korkeakouluopiskelijoiden sekä työttömien ja haastavassa työmarkkina-asemassa olevien akateemistesti koulutettujen työnhakuvalmiuksia.
 
Koulutus koostuu kaikille avoimesta johdantoluennosta ja kolmesta toisiaan täydentävästä työpajasta. Ne muodostavat paketin, joka sisältää sekä kattavasti perustietoa, että oman profiilin konkreettista työstämistä ja kehittämistä. Suurimman hyödyn saa osallistumalla kaikkiin koulutusiltapäiviin.

 

Workshop 2 Asiantuntijuus näkyväksi: Viestintävälineenä LinkedIn (huom. kaksi tapaamiskertaa!)


2a) LinkedIn-profiilin päivittäminen ja palvelun ominaisuudet

  • Ke 4.12. klo 15.00 – 17.00
  • Luokka 112, Porin yliopistokeskus

2b) LinkedIn-palvelun tehokas käyttö asiantuntijaprofiilin viestimiseksi

  • Ti 17.12. klo 15.00 – 17.00
  • Luokka 112, Porin yliopistokeskus

Kouluttajana toimii FM, KTM Jani Wahlman.

 

Koulutuksen järjestää Tampereen yliopiston (yhteiskuntatieteet, Pori) ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR) –hanke.
 
Lisätiedot:
 
Vilma Wiro, projektikoordinaattori
vilma.wiro@tuni.fi, 050 318 2140
ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR)
Tampereen yliopisto (yhteiskuntatieteet, Pori)
Porin yliopistokeskus
 


 Ilmoittaudu