Tapahtumat


Satahyvää 2020 -tutkimuspäivän abstraktinkirjoituspaja

Ajankohta: 19.11.2019 14:15-15:45
Paikka: Porin yliopistokeskus, August
Osoite: Pohjoisranta 11 A

Tervetuloa tulevan Satahyvää 2020 -tutkimuspäivän abstraktinkirjoituspajaan!
 
Satahyvää-tutkimuspäivä kokoaa yhteen Satakunnassa tehtävää ja Satakuntaa käsittelevää sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen tutkimus- ja kehittämistyötä. Päätavoitteena on tehdä näkyväksi alueen tutkimusta ja tutkimuksen teon mahdollisuuksia sekä käytännön kehittämisen tuloksia. Tilaisuuden järjestää Tampereen yliopiston Porin yksikkö (yhteiskuntatieteet/SOC) yhdessä Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Satasairaalan kanssa.
 
Osana tutkimuskatselmusta järjestetään monitieteisiä työryhmiä, joissa on mahdollista esitellä omaa tutkimusta tai kehittämishanketta. Kutsumme koolle Satakunnassa toimivia sekä Satakuntaa ja satakuntalaista väestöä käsitteleviä sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialojen tutkimus- ja kehittämistyön parissa työskenteleviä. Myös väitöskirjatutkijat ja ylemmän korkeakoulututkinnon opinnäytteitään esittelevät opiskelijat ovat tervetulleita työryhmiin. Porin yliopistokeskukselta toivomme laajaa osallistumista eri tutkinto-ohjelmien ja oppialojen edustajilta!
 
Järjestämme Satahyvää-tutkimuspäivään liittyen abstraktityöpajan Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille ja henkilökunnalle. Abstraktityöpajassa ideana on kirjoittaa omaa tiivistelmää (200-250 sanaa) yhdessä tehden ja saada lisätietoja puheenvuoron pitämisestä tutkimuspäivässä tai konferenssissa. Tiivistelmä voi perustua päättyneeseen tai meneillään olevaan tutkimus- tai kehittämishankkeeseen taikka opinnäytetyöhön. Voit tuoda myös alustavan paperisi kommenteille. Työpaja alkaa pienellä tietoiskulla, minkä jälkeen siihen sisältyy itsenäistä kirjoittamista ja mahdollisuus saada kommentteja. Paikalla saa viipyä sen verran kuin itselle sopii.

Facebook -tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2218097391822352/
 
Tervetuloa!
 
Tilaisuuden järjestää ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR) –hanke.
 
Lisätiedot:
Vilma Wiro
vilma.wiro@tuni.fi / 050 318 2140
Projektikoordinaattori, YTM
ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi (ESR)
Tampereen yliopisto (yhteiskuntatieteet, Pori)
Porin yliopistokeskus