Uudet tietotekniikan tutkinto-ohjelmat vastaavat digiajan osaajapulaan maakunnissa

Tampereen yliopisto vahvistaa tietotekniikan koulutuksen saavutettavuutta Porin ja Seinäjoen yliopistokeskuksissa, joissa käynnistyy syksyllä 2022 uusi tietopohjaisten web-järjestelmien tutkinto-ohjelma. Opinnot on rakennettu vastauksena alueellisten yritysten tarpeisiin rekrytoida tietotekniikan alan asiantuntijoita.

Lue lisää

FORE UCPori tuo yhteen tutkijat ja eteenpäinpyrkivät, kasvuhaluiset satakuntalaiset yritykset

Porin yliopistokeskuksessa käynnistyy uudenlainen yritysyhteistyöverkosto. FORE UCPori on oppimisyhteisö, jossa alueen yritykset ja yliopistokeskus tekevät toimialarajat ylittävää yhteistyötä.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksessa on uusi tutkimusseinä

Tutkimusseinä sijaitsee yliopistokeskuksen 2. kerroksen aulassa. Tutkimusryhmät voivat tuoda omia materiaalejaan ja julkaisujaan seinälle. Avajaiset pidetään keskiviikkona 1.12.2021.

Lue lisää


YLIOPISTOKESKUS PALVELEE

Yhteistyötä alueen elinkeinoelämän ja yliopistokeskuksen välillä - UCPori Klubi

UCPori Klubin tarkoituksena on luoda yhteistyökumppanuuksia yliopistokeskuksen ja satakuntalaisyritysten kanssa. Klubitapahtumia ovat muun muassa Teemabrunssit ja erilaiset vierailut.

Lue lisää

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News

Porin yliopistokeskuksen verkkolehti UCPori News on 4-5 kertaa vuodessa verkossa ilmestyvä julkaisu, jossa esitellään Porin yliopistokeskuksen ajankohtaista tutkimusta ja tapahtumia.

Lue lisää

Tervetuloa kaikille avoimeen yliopistokeskuksen kirjastoon!

Palvelemme yliopistokeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Pohjoisranta 11 C.

Lue lisää

Pointer ry:n logo

Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry


Porin Ylioppilasyhdistys Pointer ry on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden opiskelijayhdistys. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki yliopistokeskuksen opiskelijat, jotka ovat maksaneet ylioppilaskuntansa jäsenmaksun ja täyttäneet Pointerin jäsenlomakkeen.

Lue lisää