Vuokraa tila tapahtumallesi Porin yliopistokeskuksesta!

Porin yliopistokeskuksen tilat sijaitsevat Porin Puuvillassa, Kokemäenjoen pohjoisrannalla. Kulttuurihistoriallinen tehdasmiljöö luo upeat puitteet niin pienille kuin isommillekin tapahtumille. Porin torille on vain 600 m kävelymatka, matkakeskukselle 2 km ja lentoasemalle noin 3 km.


​​​​​​​Yliopistokeskuksessa on vuokrattavissa

  • auditoriotiloja 100-214 henkilölle
  • luokkatiloja 20-100 henkilölle
  • neuvottelu/kokoustiloja 2-20 hlölle.
    ​​​​​​​
Tutustu vuokrattaviin tiloihin >>
​​​​​​​Tilavaraukset ja tilapalvelut

Tilavuokrauksesta vastaa Porin yliopistokeskuksen toimitilapalvelut/RTK-Palvelu Oy. Ota yhteyttä!

palvelukeskus(at)ucpori.fi, 044 790 0079,
​​​​​​​tilavaraus-/tarjouspyyntölomakkeella >>


LISÄPALVELUT JA -TIEDOT

Mahdollisuuksia kokoustarjoiluun ja ruokailuun

Ravintola Sofia (Compass Group Oy)
Tiedustelut: sofia(at)compass-group.fi
puh. 0400 439 849
Lue lisää Sofian sivuilta >>

Kahvila-paahtimo Puuvilla (Cafe Solo)
Tiedustelut: puuvilla(at)cafesolo.fi
puh. (02) 641 0377
Lue lisää Cafe Solon sivuilta >>

Pysäköintiluvat

Ajantasaisimmat pysäköintitiedot löytyvät Pysäköinti-sivultamme.
​​​​​​​Käteisostot pysäköintiluvista tehdään Porin Puuvillan kauppakeskuksen Infolasta. (katso aukioloajat ja yhteystiedot) >

Tilavuokrien hinnoittelu

Tiloissa on tuntivuokrahinnoittelu mutta tarjouspyyntöjä otamme toki myös vastaan. Vuokrahintaan kuuluu varatun tilan ja erikseen sovittujen laitteiden ja varusteiden käyttöoikeus. Muista palveluista ja käytännön järjestelyistä vuokraajan tulee hyvissä ajoin etukäteen sopia palvelukeskuksen kanssa.

Vuokraajan on hyvä tutustua etukäteen vuokraamiinsa tiloihin ja niiden varustukseen. Hyvillä järjestelyillä haluamme varmistaa tilaisuutenne onnistumisen.

Rajoitukset tilojen vuokraamisessa

Porin yliopistokeskuksen tilat on tarkoitettu ensisijaisesti opetus- ja tutkimuskäyttöön. Lukuvuoden aikana ajalla 15.8.–15.5. arkisin klo 8–16 tiloja vuokrataan muille toimijoille ainoastaan opetustoiminnan sallimissa rajoissa.

Opiskelu-, tutkimus- ja työrauhan takaamiseksi yliopistokeskuksen tiloissa ei voi järjestää tilaisuuksia, joissa on äänekästä ohjelmaa, musiikkia tai laulua.

Tilaisuuden mainostaminen

Kaikessa tilaisuutta koskevassa ilmoittelussa on mainittava tilaisuuden järjestäjän nimi. Ilmoituksista on käytävä selkeästi esille, että kyseessä ei ole yliopistokeskuksen tai sen yliopistoyksiköiden järjestämä tai yhteistyössä järjestämä tilaisuus, mikäli tästä ei ole kirjallisesti erikseen sovittu. Myös Porin yliopistokeskuksen logon käyttö ilman lupaa on kielletty.

Erilaisten tilaisuuteen liittyvien tiedotteiden ja ilmoitusten jakaminen ja kiinnittäminen esim. yliopistokeskuksen ikkunoihin tai seiniin ei ole luvallista, vaan järjestelystä tulee sopia palvelukeskuksen kanssa.
​​​​​​​

Järjestyksenpito tiloissa

Yliopiston tiloissa on noudatettava hyvää järjestystä eikä yliopistokeskuksen toimintaa saa tarpeettomasti häiritä. Poistumistiet ja riittävät kulkuväylät on pidettävä avoinna.

Vastuu tapahtuman turvallisuudesta on aina tapahtuman järjestäjällä. Tarvittaessa myös järjestyksenvalvonnasta vastaa tilaaja. Tilaisuuden järjestäjä on velvollinen huolehtimaan poliisiviranomaisille kokoontumislain mukaan tehtävästä ilmoituksesta.

Pelastuslaissa (379/2011) on vaatimus laatia pelastussuunnitelma yleisötilaisuuksiin (lue lisää linkistä) ja muihin tapahtumiin, joihin osallistuvien ihmisten suuren määrän (vähintään 200 henkilöä on läsnä samanaikaisesti) tai muun erityisen syyn vuoksi sisältyy merkittävä henkilö- tai paloturvallisuusriski. Väkimäärältään pienempäänkin tapahtumaan on laadittava pelastussuunnitelma, jos yleisö on tapahtuman aikana jollakin tavalla vaarassa.

Pelastussuunnitelman tulee lain mukaan sisältää selvitys ja arviointi tilaisuuden vaaroista ja riskeistä, ja näiden perusteella tulee määritellä tilaisuuden turvallisuusjärjestelyt. Tilaisuuden järjestäjän on myös laadittava ohjeet henkilöstölle ja yleisölle annettavaksi onnettomuuksien ehkäisemiseksi ja onnettomuus- ja vaaratilanteissa toimimiseksi.