Tuunaa tuntisi - workshop yrittäjyydestä Porin yliopistokeskuksen henkilökunnalle

Henkilökunnan edustaja, tervetuloa Tuunaa tuntisi -workshopiin torstaina 12.11.2020 klo 13-16!

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden muokata omaa opetusta ketterällä otteella yhdessä kollegoiden kanssa. Tavoitteena on löytää käytännönläheisiä matalankynnyksen ratkaisuja työelämä- ja yrittäjyystaitoja tukevaan opetukseen. Voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi juuri nyt opetusta.

Iltapäivän aikana työskennellään yhteistoiminnallisesti ja muokataan osallistujien omia opintokokonaisuuksia siten, että niissä huomioidaan entistä paremmin työelämä- ja yrittäjyystaidot. Koulutuksessa hyödynnetään opetuksen tuunaukseen suunniteltua canvas -työkalua. Halukkaat voivat esitellä tuunauksen pohjalta toteutettuja opintokokonaisuuksia ja kokeiluja Teacher´s Cornerissa vuoden lopussa. Tilanteen vaatiessa tilaisuus järjestetään virtuaalisesti. Valmentajana Anna-Greta Nyström, Åbo Akademi.
 
 
Workshop järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien kanssa, ja se osa Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -projektia. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi. www.yrittajat.fi/osaaviaopettajia

 

Ilmoittaudu mukaan 5.11.2020 mennessä!


 
Lisätiedot: Riikka Franzén / OpiToi-hanke, p. 050 347 0638, riikka.franzen@utu.fi
 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!