Liity Porin yliopistokeskuksen alumniverkostoon

Yliopistokeskuksen alumniverkosto on tärkeä linkki työ- ja elinkeinoelämän sekä muun yhteiskunnan välillä. Johtoajatuksena on tarjota antoisa kumppanuus niin valmistuneille opiskelijoille kuin Porin yliopistokeskuksellekin. Alumniksi voivat liittyä valmistuneiden lisäksi Porin yliopistokeskuksen henkilökuntaan kuuluvat.

Jäsenyys yliopistokeskuksen alumniverkostossa on maksutonta, eikä velvoita mihinkään. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä ilmoittautumislomake. Muuttuneet yhteystiedot tai verkostosta poistumisen voi niin ikään ilmoittaa lomakkeella.

Lisätietoja alumnitoiminnasta:
koordinaattori Päivi Elonen
puh. 040 826 2911
paivi.elonen(at)ucpori.fi

Alumnilla on mahdollisuus

 • pitää yhteyttä opiskelukavereihin mm. Facebookin UCPori Alumni -sivun ja UCPoriAlumni-ryhmän (suljettu keskusteluryhmä) kautta
 • osallistua alumnitapaamisiin (mm. alumniristeily/vuosijuhla keväällä)
 • kertoa omasta asiantuntijuusalueesta ja/tai omasta työstä opiskelijoille sekä kuulla muiden alumnien urakehityksestä
 • toimia yrittäjyys- tai opinnäytetyömentorina
 • kirjoittaa UCPoriNews-verkkolehteen
 • saada tietoa Porin yliopistokeskuksen toiminnasta
 • saada tietoa oman koulutusalan toiminnasta
 • saada tietoa ainejärjestöjen kuulumisista

  Muuta alumnitoimintaan liittyvää

  UCPori Klubi syventää yliopistokeskuksen tutkimus- ja kehittämiskumppanuuksia, luo uusia yhteistyösuhteita satakuntalaisyritysten kanssa, edistää akateemista yrittäjyyttä sekä valmistuvien maisterien ja diplomi-insinöörien työllistymistä Satakuntaan. Myös alumnit voivat liittyä Klubiin.

  Töissä.fi on valtakunnallinen yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen opiskelijoille suunnattu sivusto, joka sisältää tietoa korkeakouluista valmistuneiden työhön sijoittumisesta sekä valmistuneiden itsensä kirjoittamia kuvauksia työstään. Käy kertomassa työstäsi ja auta samalla muita löytämään paikkansa!

  Näytä akateemiset juuresi ostamalla Pointer ry:n opiskelijapalvelupisteestä tyylikkäitä UCPori-kannatustuotteita!


  Ilmoittaudu alumniksi


  Lomakkeelle syötettyjä tietoja käytetään vain yliopistokeskuksen alumniverkoston toiminnassa. Tällä lomakkeella voit myös päivittää muuttuneet yhteystietosi.


  Alumnineuvosto


  UCPorin Alumnineuvosto linjaa alumnitoiminnan suuntaviivat, aktivoi verkoston jäseniä, pyrkii lisäämään alumnitoiminnan ja Porin yliopistokeskuksen tunnettuutta sekä valitsee Vuoden alumnin ja Vuoden opinnäytetyön


  Vuoden alumni


  Alumnineuvosto valitsee Vuoden alumnin alumniverkostolta saamiensa ehdotusten perusteella. Vuoden alumni julkistetaan Porin raatihuoneella vapunaattona pidettävässä Wappumatineassa.