UCPori Career & Coaching -mentorointiohjelma

UCPori Career & Coaching -mentorointiohjelma on opiskelijoiden ja alueen elinkeinoelämän kontaktifoorumi. Mentorointiohjelma on avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille.


C&C on kaikille Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille tarkoitettu mentorointiohjelma, joka tarjoaa opiskelijalle uusia näkökulmia ja tukea urasuunnitteluun sekä työnhakuun.

Mentorit ovat kokeneita, liike-elämän johtavissa tehtävissä monilla eri aloilla vaikuttaneita asiantuntijoita. Heillä on halua jakaa kokemuksiaan ja olla avuksi opiskelijoille.

Aktorit eli opiskelijat pääsevät hakulomakkeessa esittämään toiveitaan mentorista.

Avoimuus, luottamus ja sitoutuminen ovat mentoroinnin avainsanoja!

C & C -mentorointiohjelma lyhyesti

 • Avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille koulutusohjelmasta riippumatta
 • Lukuvuoden (lokakuu-huhtikuu) kestävä ohjelma
 • Tukee omien tavoitteiden pohdintaa, urasuunnittelua ja työnhakua
 • Mentoreina kokeneet mentorit Prizztech Oy:n kautta  Lukuvuoden 2020-2021 mentorointiohjelman päätös- ja palautetilaisuutta ei tällä kertaa pidetä, vaan palautetta kerätään osallistujilta palautekyselyn kautta.

  Uusi haku mentorointiohjelmaan aukeaa syksyllä 2021.
  Miksi mukaan?

  Mentorit ovat erittäin sitoutuneita jakamaan osaamistaan ja kyseenalaistamaan asioita. UCPori C&C-ohjelman mentorit ovat kokeneita liike-elämän asiantuntijoita, joilla on myös luottamustehtäviensä kautta monipuolinen näkemys yhteiskunnasta.

  Mentorien avulla opiskelijat saavat kontakteja, verkostoja ja työmahdollisuuksia sekä halutessaan kutsuja yritysvierailuihin ja erilaisiin verkostoitumistapahtumiin ja -seminaareihin.  Ura etsinnässä?

  UCPori Career & Coaching tuo kokeneet liike-elämän johtavissa asiantuntijatehtävissä vaikuttaneet mentorit keskusteluetäisyydelle opiskelijoista ja jo valmistuneista oman uran etsijöistä.

  Lue lisää >


  Kiinnostuitko?

  Opiskelija: Mentoriohjelma käynnistyy aina syksyisin - seuraa ajankohtaisia tapahtumia.

  Työnantaja: Kiinnostaako mentorointi? Lisää yritysmentoritoiminnasta Prizztech Oy tai

  Pekka Virtanen, pekka.virtanen@prizz.fi p. 044 710 5453

  Ilona Wessman, ilona.wessman@prizz.fi p.044 978 6820