UCPori Career & Coaching -mentorointiohjelma

UCPori Career & Coaching -mentorointiohjelma on opiskelijoiden ja alueen elinkeinoelämän kontaktifoorumi. Mentorointiohjelma on avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille.


C&C on kaikille Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille tarkoitettu mentorointiohjelma, joka tarjoaa opiskelijalle uusia näkökulmia ja tukea urasuunnitteluun sekä työnhakuun.

Mentorit ovat kokeneita, liike-elämän johtavissa tehtävissä monilla eri aloilla vaikuttaneita asiantuntijoita. Heillä on halua jakaa kokemuksiaan ja olla avuksi opiskelijoille.

Aktorit eli opiskelijat pääsevät hakulomakkeessa esittämään toiveitaan mentorista.

Avoimuus, luottamus ja sitoutuminen ovat mentoroinnin avainsanoja!

C & C -mentorointiohjelma lyhyesti

 • Avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille koulutusohjelmasta riippumatta
 • Lukuvuoden (lokakuu-huhtikuu) kestävä ohjelma
 • Tukee omien tavoitteiden pohdintaa, urasuunnittelua ja työnhakua
 • Mentoreina kokeneet mentorit Prizztech Oy:n kautta
  Haku mentorointiohjelmaan on avoinna 3.-30.9.2021!

  Täytä lomake ja hae mukaan mentorointiohjelmaan!  Miksi mukaan?

  Mentorit ovat erittäin sitoutuneita jakamaan osaamistaan ja kyseenalaistamaan asioita. UCPori C&C-ohjelman mentorit ovat kokeneita liike-elämän asiantuntijoita, joilla on myös luottamustehtäviensä kautta monipuolinen näkemys yhteiskunnasta.

  Mentorien avulla opiskelijat saavat kontakteja, verkostoja ja työmahdollisuuksia sekä halutessaan kutsuja yritysvierailuihin ja erilaisiin verkostoitumistapahtumiin ja -seminaareihin.

  Huomaa, että mentoriohjelmaan lähteminen vaatii sinulta sitoutumista, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä aikaa ja motivaatiota. Ne ovat myös avain onnistumiseen!

  Kokemuksia edelliseltä mentorointikaudelta:

  "Sain mentoriltani motivaatiota, rohkaisua, innostusta ja luottamusta omaan tekemiseen. Suosittelen kaikille lähtemään mukaan!"

  "Kaipasin ulkopuolista näkemystä ja suunnitteluapua omalle uralleni. Nyt on tiedossa mahdollisia työkaluja ja ajattelutapaa, joita voin hyödyntää jatkossa."


  Ura etsinnässä?

  UCPori Career & Coaching tuo kokeneet liike-elämän johtavissa asiantuntijatehtävissä vaikuttaneet mentorit keskusteluetäisyydelle opiskelijoista ja jo valmistuneista oman uran etsijöistä.

  Lue lisää >


  Kiinnostuitko?

  Opiskelija: Mentoriohjelma käynnistyy aina syksyisin - seuraa ajankohtaisia tapahtumia.

  Työnantaja: Kiinnostaako mentorointi? Lisää yritysmentoritoiminnasta Prizztech Oy tai

  Pekka Virtanen, pekka.virtanen@prizz.fi p. 044 710 5453

  Ilona Wessman, ilona.wessman@prizz.fi p.044 978 6820