UCPori Klubi Online: ICT:n energiatehokkuus ja vähähiilisempi liiketoiminta

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin aamubrunssit on siirretty syksyn 2020 osalta verkkoon.

Keskiviikkona 9.12.2020 järjestettävässä tilaisudessa käsitellään ICT:n energiatehokkuutta ja sen merkitystä pyrittäessä aiempaa vähähiilisempään liiketoimintaan.

Tampereen yliopiston Porin yksikössä toimivan SEINTS-tutkimusryhmän jäsenet Janne Harjamäki, Jari Leppäniemi ja Jari Soini alustavat tieto- ja viestintätekniikan hiilijalanjäljestä unohtamatta sen hiilikädenjälkeä eli niitä hyötyjä, joita ICT:n vastuullisella käytöllä on mahdollista saavuttaa kaikenkokoisissa ja -tyyppisissä organisaatioissa.

Lisäksi tilaisuudessa esitellään ICT4LC-hankkeen laatimat pk-yrityksille suunnatut ICT:n energiatehokkuuden ja ympäristömyönteisyyden itsearviointisivustot. Ne ovat maksutta käytettävissä kaikille Satakunnassa toimiville pk-yrityksille. Tuloksia voi käyttää organisaation toimintaa kehitettäessä aiempaa ympäristömyönteisemmäksi.

Tilaisuus järjestetään ZOOM-webinaarina keskiviikkona 9.12.2020 klo 8.00 - 9.00. Tarvittaessa keskustelua voidaan jatkaa klo 11 saakka.
 
Ilmoittaudu mukaan 7.12.2020 mennessä!
Ilmoittautuneille lähetetään linkki ja ohjeet tilaisuuteen.

Anna palautetta Tampereen yliopiston Porin yksikön Vähähiilisiin liiketoimintaprosesseihin energiatehokkaalla ICT:llä (ICT4LC) -hankkeelle tästä linkistä.
 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!