Verkkoluento: Miten viestiä ja kommunikoida selkeästi

 

Haluaisitko viilata viestintätaitojasi?

Onko sinulla useasti sellainen olo, että ihmiset eivät ymmärrä sitä, mitä sanot? Meneekö sinulta usein ”hermot” keskusteluissa muiden kanssa? Etkö usein uskalla sanoa sitä, mitä oikeasti haluaisit sanoa?

Muun muassa näitä viestintään ja kommunikointiin liittyviä ongelmia ratkotaan keskiviikkona 3.3.2021 klo 14-15 FT Markus Kantolan (Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö) luennossa Miten viestiä ja kommunikoida selkeästi? Luento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia kommunikoimaan tehokkaammin, mutta erityisesti hyvin se sopii henkilöille, jotka tekevät asiakaspalvelutyötä tai toimivat esimies- tai johtamisasemassa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 2.3. ja lähetämme liittymislinkin sähköpostiisi.

Tilaisuus on osa KumppanuusAkatemia –hankkeen kevään 2021 aikana järjestämää, kaikille avointa verkkoluentosarjaa. Luennoilla pääpaino on asiantuntijan esityksellä, eli voit siis vain nojata taaksepäin ja kuunnella! Jokaisen luennon lopuksi olemme toki varanneet aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Muiden luentosarjan osien ajankohdat ja teemat ovat:

  • ke 24.3. klo 14-15 Palvelumuotoilun työkalut organisaation apuna
  • ke 14.4. klo 14-15 Miten rakentaa luottamusta ja avoimuutta
  • ke 5.5. klo 14-15 Asiakaslähtöisyys
  • ke 26.5. klo 14-15 Työhyvinvointi

KumppanuusAkatemia -hankkeen tavoitteena on ikäihmisten koti- ja omaishoidon kehittäminen Satakunnassa, asiakaslähtöisyyttä ja palveluntuottajista koostuvan verkoston toimintaa tukien. Hanke edistää kumppanuutta julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ikäihmisten palveluntuottajien välillä mm. erilaisten tapaamisten ja työryhmien kautta, jakamalla tietoa ja tutkimustuloksia sekä toteuttamalla sähköisen alustan verkoston toimintaa tukemaan. KumppanuusAkatemia on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön EAKR-rahoitteinen, kaksivuotinen (2019-2021) aluekehittämishanke. 


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!