Verkkoluento: Miten rakentaa luottamusta ja avoimuutta organisaatioissa?

 

Tuntuuko sinusta, että organisaatiossasi tieto ei kulje kunnolla?
 
Jos sinun pitäisi kuvailla organisaatiosi kulttuuria tulevatko mieleesi ensimmäisenä sanat kilpailu, kyräily ja politikointi?
 
Mikäli olet kiinnostunut näiden ongelmien ratkaisuista tule keskiviikkona 14.4. klo 14-15 kuuntelemaan FT Markus Kantolan (Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikkö) pitämää luentoa ”Miten rakentaa luottamusta ja avoimuutta organisaatioissa”.
 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään tiistaina 13.4. ja lähetämme liittymislinkin sähköpostiisi.
 

Tilaisuus on osa KumppanuusAkatemia –hankkeen kevään 2021 aikana järjestämää, kaikille avointa verkkoluentosarjaa. Luennoilla pääpaino on asiantuntijan esityksellä, eli voit siis vain nojata taaksepäin ja kuunnella! Jokaisen luennon lopuksi olemme toki varanneet aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Muiden luentosarjan osien ajankohdat ja teemat ovat:

  • ke 5.5. klo 14-15 Asiakaslähtöisyys
  • ke 26.5. klo 14-15 Työhyvinvointi

KumppanuusAkatemia -hankkeen tavoitteena on ikäihmisten koti- ja omaishoidon kehittäminen Satakunnassa, asiakaslähtöisyyttä ja palveluntuottajista koostuvan verkoston toimintaa tukien. Hanke edistää kumppanuutta julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin ikäihmisten palveluntuottajien välillä mm. erilaisten tapaamisten ja työryhmien kautta, jakamalla tietoa ja tutkimustuloksia sekä toteuttamalla sähköisen alustan verkoston toimintaa tukemaan.

KumppanuusAkatemia on Turun yliopiston kauppakorkeakoulun Porin yksikön EAKR-rahoitteinen, kaksivuotinen (2019-2021) aluekehittämishanke. Lue lisää hankkeesta >


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!