UCPori Klubi Online: Energiatehokkuus tietotekniikan ja tietoliikenteen (ICT) käytössä sekä erilaisissa asuinkiinteistöissä

SIIRTYY SYKSYLLE 2021

 

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin Teemabrunssit järjestetään verkkotilaisuuksina keväällä 2021.

 

Keskiviikkona 28.4.2021 klo 8.30-9.30 järjestettävässä UCPori Klubin aamutilaisuudessa teemana on energiatehokkuus tietotekniikan ja tietoliikenteen (ICT) käytössä sekä erilaisissa asuinkiinteistöissä.


Yhteiskuntamme käyttää kasvavassa määrin lämmitys- ja sähköenergiaa asumisessa sekä tietotekniikan hyödyntämisessä töissä ja kotona. Käyttömäärien kasvaessa ja tekniikan kehittyessä merkittävä osa käyttöön tuotetusta energiasta menee hukkaan, ellemme asukkaina ja käyttäjinä aktivoidu. Hukkaenergian osuutta voi helposti vähentää kiinteistöissä ja tietotekniikassa niin laitetekniikan kuin käyttötapojen uudistuksilla. PK-yritysten vähähiilistä tietotekniikan käyttöä edistävä ICT4LC-hanke ja asumisen energiatehokkuutta edistävä KIEMI-hanke ovat toteuttaneet itsearviointisivustoja, joiden avulla käyttäjä voi helposti tunnistaa omat mahdollisuutensa energiahukan minimointiin. 


Tilaisuudessa aihetta (ja itsearviointisivustoja) esittelevät Porin yliopistokeskuksen Tampereen yliopiston SEIntS (Software Engineering and Intelligent Systems) tutkimuspäällikkö Jari Soini ja tutkija Janne Harjamäki.

 

Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 26.4. mennessä!

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tiistaina 27.4.

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!