PERUTTU: UCPori Klubi: Johdon laskentatoimen ja suoritusmittauksen tutkimus Porissa

 

Satakuntalaisyrityksille ja -yhteisöille suunnatun UCPori Klubin Teemabrunssit jatkuvat Porin yliopistokeskuksessa! Kevään brunsseilla esitellään Porin yliopistokeskuksen yksiköiden uudet professorit. Tervetuloa!

Keskiviikko 29.3.2023 klo 9-10, LK103 August (1. krs)

Johdon laskentatoimen ja suoritusmittauksen tutkimus Porissa

Kirsi-Mari Kallio toimii professorina Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä laskentatoimen ja rahoituksen oppiaineessa. Lisäksi hän on Jyväskylän yliopiston dosentti. Hänen tutkimusalansa on johdon laskentatoimi ja hän on erityisesti kiinnostunut suoritusmittauksesta asiantuntijaorganisaatioissa. Kirsi-Mari Kallion tutkimus keskittyy luovuuden ja kontrollin väliseen jännitteeseen asiantuntijatyössä, erityisesti yliopistokontekstissa.

Kirsi-Mari vetää LUMO-tutkimusryhmää Porin  yliopistokeskuksessa. Tutkimusryhmän tutkimuskohteena on asiantuntijuus ja asiantuntijaorganisaatiot eri näkökulmista. Ryhmän jäsenten tutkimus pureutuu esimerkiksi asiantuntijaorganisaatioiden ohjaukseen, asiantuntijoiden motivaatioon, asiantuntijoiden ammatti-identiteettiin, organisatoriseen luovuuteen, luovuuden ja kontrollin väliseen jännitteeseen sekä digitalisaation vaikutuksiin asiantuntijatyöhön. 

Kirsi-Mari Kallio on julkaissut tutkimuksiaan poikkitieteellisissä aikakausjulkaisuissa kuten Human Relations, Accounting, Auditing and Accountability Journal ja Studies in Higher Education.

Ilmoittaudu mukaan brunssille perjantaihin 24.3. mennessä!


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!