OPISKELIJALLE

UCPori Career & Coaching tarjoaa kaikille Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille työelämäyhteyksiä ja työllistymistä tukevaa tietoa ja toimintaa. Lähde tutustumaan!
​​​​​​​
Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden asiantuntijuusTutustu infograafiin >

Välineitä oman asiantuntijuuden sanoittamiseen

Yliopistokoulutus tuottaa monipuolisia taitoja ja osaamista, mutta sen tunnistaminen ja sanoittaminen voi joskus olla haastavaa. Tältä sivulta saat Porin yliopistokeskuksen opiskelijoille räätälöityjä vinkkejä ja välineitä oman asiantuntijuutesi arvioimiseen sekä siitä viestimiseen.
​​​​​​​​​​​​

Lue lisää

Tasapäistäminen on mahdollisuusLue koko juttu >

Tarinoita työllistymisestä

Tutustu Porin yliopistokeskuksella toimivista tutkinto-ohjelmista valmistuneiden alumniemme uratarinoihin ja työelämäpohdintoihin.
​​​​​​​

Lue lisää

Apua yrittäjyysidean kehittämiseen ja yrityksen perustamiseenTutustu >

Haaveista totta yrittäjänä

Maailman muuttuessa yhä ennakoimattomammaksi myös työntekemisen tavat kehittyvät moninaisemmiksi. Tällöin yrittäjyys voi olla sopiva vaihtoehto, joka tarjoaa mahdollisuuden rakentaa juuri itselle sopiva työ, joka sopii omiin arvoihin ja tarjoaa innostavaa ja merkityksellistä tekemistä.

Lue lisää


UCPori Career & Coaching -mentorointiohjelma

Mentorointiohjelma on opiskelijoiden sekä työ- ja elinkeinoelämän kontaktifoorumi, joka on avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille.

Lue lisää

UCPori Speed Networking

UCPori Speed Networking on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden ja työelämän edustajien välistä pikaverkostoitumista.

Lue lisääUCPori Career & Coaching -kokonaisuus on toteutettu osana ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi -hanketta, joka koordinoi ja kehittää uusia väyliä yhteistyöhön yliopisto-opiskelijoiden ja työelämän välillä. ASTe on Tampereen yliopiston (yhteiskuntatieteet, Pori) ESR-hanke Porin yliopistokeskuksessa (2018-2020).