TYÖNANTAJALLE


​​​​​​​UCPori Career & Coaching tarjoaa työnantajille ja työelämän edustajille informaation lisäksi konkreettisia vaihtoehtoja ja erilaisia mahdollisuuksia yhteistyöhön Porin yliopistokeskuksen eri alojen kandidaatti-, maisteri-, diplomi-insinööri- ja tohtoriopiskelijoiden kanssa.
​​​​​​​

On tarpeesi sitten rekrytointi, tiedon tuottaminen ja jäsentely, ohjelmointiosaaminen, liiketoiminta tai tuotekehitys, työhyvinvointi tai vaikkapa yhteiskunnallinen vaikuttavuus, tutustu alla oleviin esimerkkeihin - Mikä näistä palvelisi sinun yritystäsi parhaiten?

Tutustu Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden asiantuntijuuteen

Infografiikalla kuvattuna Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden asiantuntijuus.

Opinnäytetyöt, harjoittelut ja projektit

Porin yliopistokeskuksen opiskelijat ovat opiskelemansa alan asiantuntijoita. Suurin osa opiskelijoista suorittaa ylempää korkeakoulututkintoa (maisteri tai diplomi-insinööri) eli on tutkinnon syventävässä vaiheessa. ​​​​​

Yritys- ja työpaikkavierailut

Mitä jos kutsuisit opiskelijat tutustumaan yritykseesi tai työympäristöösi?

Työelämäyhteistyö – usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet listan työnantajia ja yrittäjiä kiinnostavia kysymyksiä vastauksineen.


Työnantaja, tule mukaan!

Yliopistokeskuksella järjestetään paljon mielenkiintoisia tapahtumia ja seminaareja. Tutustu tapahtumakalenteriin >

UCPori Speed Networking

UCPori Speed Networking on Porin yliopistokeskuksen opiskelijoiden ja työelämän edustajien välistä pikaverkostoitumista.

Lue lisää

UCPori Career & Coaching -mentorointiohjelma

Mentorointiohjelma on opiskelijoiden sekä työ- ja elinkeinoelämän kontaktifoorumi, joka on avoin kaikille yliopistokeskuksen opiskelijoille.

Lue lisää

UCPori Klubi

UCPori Klubin tilaisuuksissa pääset tapaamaan yliopistokeskuksen asiantuntijoita sekä kuulemaan ajankohtaisia tutkimusuutisia.

Lue lisääUCPori Career & Coaching -kokonaisuus on toteutettu osana ASTe – Akateeminen asiantuntijuus Satakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen tueksi -hanketta, joka koordinoi ja kehittää uusia väyliä yhteistyöhön yliopisto-opiskelijoiden ja työelämän välillä. ASTe on Tampereen yliopiston (yhteiskuntatieteet, Pori) ESR-hanke Porin yliopistokeskuksessa (2018-2020).